najlepiej unia ale nie jestem wybredna

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_urbeck napisał
O ile wiem Unii w Krakowie nie ma.
.
Napisano Ponad rok temu
budo_Shawnee napisał
A co wniesiesz we wianie? :wink:
Napisano Ponad rok temu
budo_Ellis napisał
No, to jest coś, w co warto inwestować :wink:w posagu wnosze swoje 3 kyu i siebie - czyli fajna dziewczyne na macie
Napisano Ponad rok temu
budo_Ellis napisał
PFA nie uzna Ci tego stopniaw posagu wnosze swoje 3 kyu i siebie - czyli fajna dziewczyne na macie
Napisano Ponad rok temu
budo_garry napisał
to juz Garry nie twoje 'zmartwienie', a raczej jej przyszlego instruktoraPFA nie uzna Ci tego stopnia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_marcin35715 napisał
jeżeli pójdę na trening shotokan jaki pasek mam założyć
Napisano Ponad rok temu
budo_tetsujin napisał
jeżeli pójdę na trening shotokan jaki pasek mam założyć
i cos tam dalej co napisałeś (..) to nie to samo oczywisciebrak uznawania stopni w okreslonym stylu to kuriozum, ale na shotokan założysz biały albo sznurek 8) i zmienisz plecionke na lzejsza szmatke
Napisano Ponad rok temu
W podobnym przypadku spotkałem sie z propozycją weryfikacji stopnia na kolejnym egzaminie. Mój znajomy z podobnych przyczyn przechodził z HK Aikido do aikikai posiadając stopień 5 kyu. Zaproponowano mu podejście do 4 kyu z dodatkowym, przekrojowym rozszerzeniem egzaminu o techniki 6-5 kyu. Da się więc, chociaż nie płynnie...PFA nie uzna Ci tego stopnia
w posagu wnosze swoje 3 kyu i siebie - czyli fajna dziewczyne na macie![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzięki za odpowiedź.....jeśli o mnie chodzi mogę paradować z każdym kolorkiem, byle gacie z tyłka nie spadły.....nie ma co sie za bardzo do kolorków przyzwyczajać......to dobre do motywowania dzieci.......
pozdrów
Napisano Ponad rok temu
W Krakowie liczą się właściwie dwie sekcje:
Pawłów Bernasia i Olesiaka, obaj 4 dan linia Tissiera
lub Darka Zięby tyż 4 dan, linia Yamady
(...)
PS. Osobiście polecam Pawłów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli jesteś choc w polowie tak ladna, jak na avatarze, to od razu dadzą Ci czarny - w każdej sekcji... 8) 8) 8)kurde nie bede nosic zielonego pasa juz ;(
Napisano Ponad rok temu
Voivod, przecież na avatarze Ellis właśnie jest w połowie :wink:Jeśli jesteś choc w polowie tak ladna, jak na avatarze, to od razu dadzą Ci czarny - w każdej sekcji... 8) 8) 8)
kurde nie bede nosic zielonego pasa juz ;(
Napisano Ponad rok temu
W zwiazku iz zmieniam miejsce zamieszkanie poszukuje sekcji aikido ktora mnie przygarnie
![]()
najlepiej unia ale nie jestem wybredna
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu