Nastula trenuje z Cro Copem !!!
Napisano Ponad rok temu
"Uczestniczę w zawodach MMA od dwóch lat, a Mirko jest najlepszy, więc chciałem z nim trenować. Mogę się wiele od niego nauczyć, a jeśli on czegoś nauczy się ode mnie, to będę zaszczycony. Nigdy nie spotkałem większego profesjonalisty od Mirko. Jest całkowicie skoncentrowany na treningu w każdej sekundzie sesji."
Styl Nastuli pasuje Mirko, bo Nastule próbuje wykonać na nim rzut lub obalić, czyli to czego będzie próbował Gonzaga.
"Uch, jego ataki wykańczają mnie, ale to najlepszy sposób by wypracować kondycję", mówi Mirko, którego partnerzy treningowi ciągle zmieniają się na ringu, a on chociaż zmęczony, nie odpuszcza nikomu.
Ponieważ Gonzaga jest znakomity w BJJ, Marcio Corletta, mistrz świata w BJJ z roku 2001 i 2004, również tutaj jest. 31-no letni Brazylijczyk, zajął również dwukrotnie drugie miejsca w mistrzostwach. Tak jak były partner treningowy Mirko - Fabrizio Werdum, Marcio Corletta trenuje Mirko w walce na ziemi.
"Mirko obiecał przyjechać do Porto Allegre w Brazylii, bo chce zdobyć czarny pas BJJ, a ja chcę pokazać mu matecznik piłki nożnej, której jestem zagorzałym fanem."
Tekst przetlumaczony z jakiegos chorwackiego forum, niestety nie ja tego dokonalem.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do treningu Nastuli z Crocopem, to ekstra sprawa. Paweł napewno się wiele nauczy, chociaż szczerze wątpię, byśmy kiedykolwiek zobaczyli go znowu na ringu. Myślę, ze teraz będzie się zajmował właśnie szkoleniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co to czarnego paska dla Mirka - hmmm, submission via LHK? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz tylko czekać na efekty współpracy.
Napisano Ponad rok temu
Świetna sprawa Wyobrażacie sobie jaki byłby szał jakby Crocop w następnej walce wyjechał z jakimś fajnym rzutem?
A co to czarnego paska dla Mirka - hmmm, submission via LHK? :twisted:
...a wyobrazcie sobie jakby Nastek nastepna swoja walke zakonczylby jakims High kickiem na
Wspolpraca z pewnoscia wyjdzie obu panom na dobre, mam przynajmniej taka nadzieje. Nastek zalapie cos z BJJ i moze troche stojki... zreszta nabierze doswiadczenia w walce z typowymi uderzeczami, a Mirko no wiadomo robi swoje
Ps: wiadomo cos na temat dalszych planow Nastuli??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zejdzcie na ziemie. Nastula nie zostanie Cro Cop'em a Cro Cop nie zostanie Nastula. Pierwszy bedzie doskonalil obrony przed uderzeniami i kopnieciami aby schodzic do parteru a drugi bedzie doskonalił obrony przed sprowadzeniami. Tak ja to widze 8)...a wyobrazcie sobie jakby Nastek nastepna swoja walke zakonczylby jakims High kickiem naŚwietna sprawa Wyobrażacie sobie jaki byłby szał jakby Crocop w następnej walce wyjechał z jakimś fajnym rzutem?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Federacja K-1 nie sankcjonuje "Kings of OCEANIA" !
- Ponad rok temu
-
PRIDE LIGHTWEIGHT GRAND PRIX 2007
- Ponad rok temu
-
Gabriel Gonzaga
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sztuk Walki 7
- Ponad rok temu
-
Minotauro w UFC
- Ponad rok temu
-
Pride 34 Kamikaze Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
PRIDE 34 SPOILER
- Ponad rok temu
-
ufc 69 spoiler
- Ponad rok temu
-
Igor Vovchanchin
- Ponad rok temu
-
nowa kobieta Tito ...