Nagrody pieniężne dla juniorów.
Napisano Ponad rok temu
musza wydac na zawody tyle samo co seniorzy...
pozdrawiam...
Napisano Ponad rok temu
dlaczego nie ma hajsu dla juniorow
pozdrawiam...
wcale nie ... masz przeciez znizke na pociag :wink:
Napisano Ponad rok temu
dlaczego nie ma hajsu dla juniorow
pozdrawiam...
nie ma bo nie ma takie a nie inne nagrody przwidzieli organizatorzy!!
młode to takie a już narzeka eh, co to będzie, co to będzie ...
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze by wydali na głupoty i rodzice by mieli pretensje.... :wink:dlaczego nie ma hajsu dla juniorow
Napisano Ponad rok temu
A dla mlodych nie powinno byc nagrod pienieznych, poniewaz przyklad polskiej pilki noznej pokazuje co sie dzieje, jak malolaty dostaja kase za starty... (za tyle to mi sie nie chce)
A potem nie ma kto startowac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jednak mysle ze jesli byla by jakas kasa do zgarniecia wiecej osob by startowalo... (chyba w seniorach tak samo to dziala)A potem nie ma kto startowac...
Ale coz seniorzy wiedza lepiej.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
synku, junior to junior, uczy się i zdobywa doświadczenie jak dorośnie, a pilnie się uczył, to ma szanse na pieniązki
to tyle
Napisano Ponad rok temu
jakaś symboliczna sumka mogłaby tak dla motywacji być i nie wiem czy byłoby to takim wielkim problemem dla organizatorow......
śmiejecie się z nas młodych a niejeden z nas by pozamiatał takiego SENIORA :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamiętam to ten temat nie jest o Tai Jutsu ani o zawodach w Kobyłce, wiec twoje zdanie najmniej mnie tu interesuje...
Tanie gadanie człowieku, dało się zorganizować pieniądze dla seniorów to i dla juniorów może by się cos dało, przynajmniej ze 100pln żeby się za transport zwróciło... I proponował bym się tak nie unosić bo nie jeden junior przytarłby ci nosa...
Pozdrawiam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o nagrody dla juniorów niech się wypowie organizator a reszta da sobie spokój.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
wszystkie miejsca na podium-medal , dyplom, nagrody rzeczowe
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj no koleżko, nie mów do mnie synku bo nie jesteś moim ojcem...
Nie jesten Twoją koleżanką
ale temat jest o zawodach, a ja jestem organizatorem zawodów od 11 lat.Z tego co pamiętam to ten temat nie jest o Tai Jutsu ani o zawodach w Kobyłce, wiec twoje zdanie najmniej mnie tu interesuje...
a to czy chcesz znać moje danie, czy też nie to już Twój problem. To jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoją opinnie.
Tanie gadanie człowieku, dało się zorganizować pieniądze dla seniorów to i dla juniorów może by się cos dało, przynajmniej ze 100pln żeby się za transport zwróciło...
to nie jest takie proste, ale rozumiem że nigdy nie negocjowałeś z potencjalnym sponsorem, więc nie wiesz o czym mówisz.
I proponował bym się tak nie unosić bo nie jeden junior przytarłby ci nosa...
Pozdrawiam...
je się nie unoszę, Ty za to jesteś nie grzeczny i nie taktowny - troszkę Cię poniosło, bo jak dobrym zawodnikiem byś nie był to nie wypada Ci w ten sposób zawracać się do instruktora.
Napisano Ponad rok temu
Pieniadze są jak najbardziej motywujące, ale bez przesady
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i potem jest w jednej kategori kilku zawodnikow i do zdobycia tytułu "mistrza Polski" wystarczaja np 2 zwyciestwa..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ w Tychach
- Ponad rok temu
-
DRACULINO znowu w Polsce!!!
- Ponad rok temu
-
seni07 19-20 maj Londyn
- Ponad rok temu
-
BJJ w Belchatowie????
- Ponad rok temu
-
zmeczenie organizmu
- Ponad rok temu
-
Randori w BJJ i Submission Warszawa
- Ponad rok temu
-
MMA Warszawa - zmiana grafika treningowego
- Ponad rok temu
-
Wygraj gi SSFGear w konkursie na KOSIOR.pl !
- Ponad rok temu
-
Zawody w Warszawie odwołane!!!
- Ponad rok temu
-
ll
- Ponad rok temu