PRIDE 34 SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Jak wrażenia ?
"The African Assassin" znowu górą. Sprał kolejnego zawodnika z najwyższej półki. Widać ze BTT nie ma do niego szczęścia.
Poza tym świetna walka Galesic vs Takimoto.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] <- pełne wyniki, razem z krótkim opisem
Czy ktoś wie co się działo na ringu kiedy stali na nim Sakakibara, Saku i Tamura ?
pozdrawiam, dzik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sokoudjou szaleje! Zarzuccie jakimś video z tej walki, musze to zobaczyć.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zwyczajna burda. Ale za to jaka! Thompson na deskach w drugiej sekundzie! Potem klincz, wymiana kilku równoczesnych ciosów po ryju w klinczu... ostatecznie młodość górą.
O, w mordę! Nadal zbieram szczękę z podłogi. Sokoudjou to już nie zawodnik jednego KO, a wschodząca gwiazda.
Niby śmiech na sali, ale Esch mnie zaskoczył konsekwencją w dążeniu do kimury.
Dokładnie to, czego się spodziewałem po Aokim. Fajne kolanka Lo-a-njoe, ale to dużo za mało.
W sumie nic wielkiego, ale fajne zakończenie.
Drago dobrze się bronił, tak przed sprowadzeniami, jak i w parterze, ale zdecydowanie zbyt mało atakował. Należało mu się.
Niezła walka, sporo parteru (raczej typu zapaśniczym), ale bez rewelacji. Fujita dominował, a potem nagle oddał plecy i koniec.
Dużo parteru. Walka jak dla mnie średnia, ale kończąca kombinacja Takimoto wyczesana.
Napisano Ponad rok temu
Butterbean sweep'nal zulusia i poddal go kluczem lol
Daragao to wogole porazka, co on robi w pride ? i ta smieszna proba sweepowania, jak by nauczyl sie tylko jednego przetoczenia, ale zapomnial, ze nie zawsze jest ono skuteczne, a buziakujacy zolty pedal znowu wygral...
Frye okazal sie jeszcze gorszy kondycyjnie od Thompsona.
Ladna walka Mansona.
Ogolnie kiepska gala.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba sedzia jednak uratowal arone przed szpitalem...
Napisano Ponad rok temu
Thompson vs. Frye ładna rzeźnia. Wąsaty predator chyba powinien definitywnie zakończyć karierę. Trochę go shitem zalało no i kondycha siadła. Szkoda że Fujita przegrał.
Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Edson Draggo vs Yoshihiro Nakao co ten Draggo wyprawia, miał być Mikem Tysonem pride a nie oddał żadnego ciosu, to już w walce z Nastulą się lepiej prezentował
James Thompson vs Don Frye widać że Don nie ma siły walczyć dłużej jak 1,5 minuty, generalnie mógł wygrać gdyby kopnął w łeb tego pajaca Thomsona po pierwszym nokdaunie
Butterbean vs Zuluzinho haha jak pierdalneli razem na ring to myślałem że się zarwie, i ta kołyska na brzusiach , ale kimurka dała radę
Napisano Ponad rok temu
Kurde Sudoku szaleje, pokazał, że nie jest byle kim tylko naprawde kompletnym zawodnikiem, cud miód
Aoki... heh proste, że wygrał.
Aż strach reszte walk oglądać bo poprostu szczena mi jeszcze zwisa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Całkiem serio chciałbym zobaczyć pojedynek Sudoku vs Silva a następnie vs Shogun
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Grubasy mnie mocno rozbawily Nie spodziewalem sie walki w parterze hehe
Sudoku :wink: moze niezle namieszac w Pride, poprostu szok, swietna stojka, obrona przed sprowadzeniem, niesamowity knockdown 8O
Aoki zgodnie z przewidywaniem, ladnie to zakonczyl.
Edson kompletna porazka, parter jeszcze gorszy niz z Nastula, widac niczego sie od tamtej walki nauczyl, chyba nie nadaje sie jeszcze do Pride :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ufc 69 spoiler
- Ponad rok temu
-
Igor Vovchanchin
- Ponad rok temu
-
nowa kobieta Tito ...