- kolejny raz mi się to zdarzyło i powoli tracę cierpliwość. Więc pytam - czy są jakieś kobiety które trenują MT ?
   - kolejny raz mi się to zdarzyło i powoli tracę cierpliwość. Więc pytam - czy są jakieś kobiety które trenują MT ?

czy są tu jakieś kobiety trenujące MT ?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

w Polsce jest parę, nie znam osobiście ale wiem, że są... a skąd jesteś?
Napisano Ponad rok temu
 to się okaże ile jest zawodniczek
  to się okaże ile jest zawodniczek  
 pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
 ), jest jeszcze j. jędrzejczyk która sporo startuje w polsce i za granicą ale tylko raz na zawodach się spotkałyśmy.
 ), jest jeszcze j. jędrzejczyk która sporo startuje w polsce i za granicą ale tylko raz na zawodach się spotkałyśmy.

Napisano Ponad rok temu
 Ale jako tako obicie z walką mam bo ćwiczę tkd od ok. 4 lat i trener mam nadzieje że dosyć szybko mnie dopuści do zawodów, tylko martwi mnie to że w mt w ogóle jest inna pozycja, garda itp. i będę miała pewnie nawyki z tkd ale damy radę
  Ale jako tako obicie z walką mam bo ćwiczę tkd od ok. 4 lat i trener mam nadzieje że dosyć szybko mnie dopuści do zawodów, tylko martwi mnie to że w mt w ogóle jest inna pozycja, garda itp. i będę miała pewnie nawyki z tkd ale damy radę  Zwłaszcza że w 'klubie' nie ma żadnych kobiet poza mną ale może to i lepiej.  :-)
  Zwłaszcza że w 'klubie' nie ma żadnych kobiet poza mną ale może to i lepiej.  :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Samoobrona kobiet w Poznaniu Samoobrona kobiet w Poznaniu- Ponad rok temu 
- 
			 BEZPŁATNE zajęcia z samoobrony dla kobiet 7 Marca BEZPŁATNE zajęcia z samoobrony dla kobiet 7 Marca- Ponad rok temu 
- 
			 Napad na kobietę z dzieckiem Napad na kobietę z dzieckiem- Ponad rok temu 
- 
			 Żyrardów i 9-latka Żyrardów i 9-latka- Ponad rok temu 
- 
			 Były szef Były szef- Ponad rok temu 
- 
			 Wznowienie szkolen WSDP w Warszawie Wznowienie szkolen WSDP w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 Rickson i żona - samoobrona Rickson i żona - samoobrona- Ponad rok temu 
- 
			 I'm looking for a hard headed woman I'm looking for a hard headed woman- Ponad rok temu 
- 
			 Street Figthing Self Defence - Wrocław Street Figthing Self Defence - Wrocław- Ponad rok temu 
- 
			 KRAV MAG KRAV MAG- Ponad rok temu