Maksymalizacja efektów treningowych - PROPOZYCJE
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_shidokangr napisał
Jeżeli trenujesz czystko rekreacyjnie i dla własnej przyjemności to się nie opłaca.Nawet jeżeli jeździsz na jakieś turnieje amatorskie to też ci sie nie opłaca.Chyba że jesteś zawodowcem który za walkę zgarnia duże $$$ no to wtedy sie opłaca :wink:G-Man, myślę, że BCAA, HMB i komplet witaminy+minerały(ale porządne!) to suplementacja najbardziej minimalna, do tego dorzuciłbym Glutaminkę i jakiegoś gainerka po treningu.Niestety, miesięczny kosz takiej "kuracji" to około 200-300zł. Ale się opłaca.
Napisano Ponad rok temu
budo_budo_boy napisał
Genialny masz plan tylko nie piszesz jakie działania wykonujesz by przyczynic sie do realizacji planu
oj mysle, ze jednak opisalem.
Napisano Ponad rok temu
Kolego z siłowni, plan jest dobry. Jeśli ćwiczysz na masę, zostawiłbym jednak weekend na regenerację, ale co kto lubi...
Napisano Ponad rok temu
budo_G-Man napisał
Za kasę nie walczę, ale chcę jeszcze wystartować w jakichś zawodach w kicku i coś pokazać. Ostatecznie zdecydowałem się na glutaminę i jakieś minerałki (ktoś może jakieś polecić?).
Kolego z siłowni, plan jest dobry. Jeśli ćwiczysz na masę, zostawiłbym jednak weekend na regenerację, ale co kto lubi...
jesli mowisz o mnie, to cwicze na silowni w piatek, a sobota i niedziela to czas regeneracji (no i kosciol w niedziele :wink: ).
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
budo_G-Man napisał
Witaminy: vita-min plus Olimpu - za 30 kapsułek (jedna na dzien) dalem 15 zl (mozliwe ze byla promocja). Zamiast antykatabolika lepiej kupić dobre bialko to podstawa suplementacji i tez dziala antykatabolicznie no i odzywki bialkowe nie kosztuja dużo (ok 50 zł). W dalszej kolejności Glutamina (Olimp oferuje za 110 zl mi to wystarcza na ponad miesiac) i ewentualnie BCAA (tego nie bralem)zależy mi na ograniczeniu do minimum suplementacji. Czy można ją ograniczyć do jakiegoś antykatabolika i multiwitminek?
.
budo_shidokangr napisał
G-Man, myślę, że BCAA, HMB i komplet witaminy+minerały(ale porządne!) to suplementacja najbardziej minimalna, do tego dorzuciłbym Glutaminkę i jakiegoś gainerka po treningu.Niestety, miesięczny kosz takiej "kuracji" to około 200-300zł. Ale się opłaca.
Co do HMB - jest to antykatabolik wiec jak bierzesz BCAA to HMB juz chyba nie ma sensu brac tymbardziej ze Glutamina dziala antykatabolicznie (anabolicznie tez).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
MŚ ISKA 2008 w Krakowie
- Ponad rok temu
-
MŚ WMF - kilka pytań
- Ponad rok temu
-
Polak w K1 Europe Max 2007! - MICHAŁ GŁOGOWSKI
- Ponad rok temu
-
zawody MT w piekarach - jakies panie się wybierają ?
- Ponad rok temu
-
Andrew znow w ringu?? ;O
- Ponad rok temu
-
Muay Thai vs. Muay Boran Sirocco
- Ponad rok temu
-
Leszek Drewniak = jeden z liderów karate nie żyje!!!!
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Seniorów Muay Thai - WMF
- Ponad rok temu
-
KUNPOLDAM MUAY THAI SZCZECIN!
- Ponad rok temu
-
Walka o Mistrzostwo Świata w Polsce już za tydzień !!!
- Ponad rok temu