Maksymalizacja efektów treningowych - PROPOZYCJE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli trenujesz czystko rekreacyjnie i dla własnej przyjemności to się nie opłaca.Nawet jeżeli jeździsz na jakieś turnieje amatorskie to też ci sie nie opłaca.Chyba że jesteś zawodowcem który za walkę zgarnia duże $$$ no to wtedy sie opłaca :wink:G-Man, myślę, że BCAA, HMB i komplet witaminy+minerały(ale porządne!) to suplementacja najbardziej minimalna, do tego dorzuciłbym Glutaminkę i jakiegoś gainerka po treningu.Niestety, miesięczny kosz takiej "kuracji" to około 200-300zł. Ale się opłaca.
Napisano Ponad rok temu
Genialny masz plan tylko nie piszesz jakie działania wykonujesz by przyczynic sie do realizacji planu
oj mysle, ze jednak opisalem.
Napisano Ponad rok temu
Kolego z siłowni, plan jest dobry. Jeśli ćwiczysz na masę, zostawiłbym jednak weekend na regenerację, ale co kto lubi...
Napisano Ponad rok temu
Za kasę nie walczę, ale chcę jeszcze wystartować w jakichś zawodach w kicku i coś pokazać. Ostatecznie zdecydowałem się na glutaminę i jakieś minerałki (ktoś może jakieś polecić?).
Kolego z siłowni, plan jest dobry. Jeśli ćwiczysz na masę, zostawiłbym jednak weekend na regenerację, ale co kto lubi...
jesli mowisz o mnie, to cwicze na silowni w piatek, a sobota i niedziela to czas regeneracji (no i kosciol w niedziele :wink: ).
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Witaminy: vita-min plus Olimpu - za 30 kapsułek (jedna na dzien) dalem 15 zl (mozliwe ze byla promocja). Zamiast antykatabolika lepiej kupić dobre bialko to podstawa suplementacji i tez dziala antykatabolicznie no i odzywki bialkowe nie kosztuja dużo (ok 50 zł). W dalszej kolejności Glutamina (Olimp oferuje za 110 zl mi to wystarcza na ponad miesiac) i ewentualnie BCAA (tego nie bralem)zależy mi na ograniczeniu do minimum suplementacji. Czy można ją ograniczyć do jakiegoś antykatabolika i multiwitminek?
.
G-Man, myślę, że BCAA, HMB i komplet witaminy+minerały(ale porządne!) to suplementacja najbardziej minimalna, do tego dorzuciłbym Glutaminkę i jakiegoś gainerka po treningu.Niestety, miesięczny kosz takiej "kuracji" to około 200-300zł. Ale się opłaca.
Co do HMB - jest to antykatabolik wiec jak bierzesz BCAA to HMB juz chyba nie ma sensu brac tymbardziej ze Glutamina dziala antykatabolicznie (anabolicznie tez).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MŚ ISKA 2008 w Krakowie
- Ponad rok temu
-
MŚ WMF - kilka pytań
- Ponad rok temu
-
Polak w K1 Europe Max 2007! - MICHAŁ GŁOGOWSKI
- Ponad rok temu
-
zawody MT w piekarach - jakies panie się wybierają ?
- Ponad rok temu
-
Andrew znow w ringu?? ;O
- Ponad rok temu
-
Muay Thai vs. Muay Boran Sirocco
- Ponad rok temu
-
Leszek Drewniak = jeden z liderów karate nie żyje!!!!
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Seniorów Muay Thai - WMF
- Ponad rok temu
-
KUNPOLDAM MUAY THAI SZCZECIN!
- Ponad rok temu
-
Walka o Mistrzostwo Świata w Polsce już za tydzień !!!
- Ponad rok temu