Worek w mieszkaniu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ludzie, myślcie trochę. Worek cholernie hałasuje. A akustyka w blokach jest i bez tego chałowa zazwyczaj. Szanujcie swoich sąsiadów.
Niestety do takiego myślenia o innych dorasta się zazwyczaj w momencie, kiedy człek już pracuje i próbuje się w weekend odespać po robocie, albo jak mu się dziecko urodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od poltora roku jest i jest ok, sąsiedzi nic nie mówią 8)
Napisano Ponad rok temu
Całkiem wygodny i nie lata po całym pokoju. Nie pochodzisz sobie dookoła, ale coś za coś. Trochę ponad £10 dałem, ale można coś takiego samemu sklecić jakby Ci się chciało.
jak nie chcesz wiercić dziur w mieszkaniu, to od biedy możesz zawiesić worek na drążku do podciągania w drzwiach, lecz masz wtedy dość odraniczone pole "ostrzału".
Ja mam drążek w drzwiach do kuchni i na nim sobie powiesiłem mój własnoręcznie zrobiony worek (taki trochę większy od głowy) i jak sobie idę herbatkę zrobić, to go zawsze trochę pomęczę
Można zresztą połączyć oba pomysły:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak wiec na srodku wisi worek.
Mialem tak juz od 5 lat. Sasiedzi sie nie skarzyli a cwiczylem w domu 2-3 razy w tygodniu.
Bardzo podnosi poziom jezeli zajecia sekcji sa np tylko 2 razy.
Naprawde polecam i poprosatu udezac z czujem.
Chyba ze ktos moze rano to bez oporow bo i tak na ogol wszyscy sa w pracy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A tu hak mocowniczy:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba najprostrzy i najtańszy sposób. Kołek rozporowy z hakiem ( u mnie 12 czym wiekszy tym lepiej, nie zaryzykował poniżej 10) do którego przymocowane jest 10 cm łancucha ( oryginalne mocowanie worka było przykrutkie) do tego karabińczyk i oryginalne łańcuchy z worka. Wszystkie niezbędne rzeczy kupisz w każdym sklepie "metalowym" mniej wiecej za 10-20 zł . Miesce na hak nie może być na samym środku pokoju (żyrandol by tego nie przeżył) ani przy samej ścianie. Postaraj się znaleźć takie miejsce aby worek mie obijał się o meble, drzwi itp. Karabińczyk daje ten komfort że jesteś w stanie zamontować/rozmontowac wszystko w ciągu 2 sek.
Znajomi mają także worki wieszane w przedpokoju, ale z opowiadań wiem że wtedy trening bardzo przeszkadza domownikom
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co z tego wyjdzie?
Jak mu kiedyś dobrze przylutuje, to pewnie moje stare gacie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprzęt do sportów walki
- Ponad rok temu
-
Nie, tylko nie od początku... "człowiek a nie styl"
- Ponad rok temu
-
co to za debil napisał.... buehehehe
- Ponad rok temu
-
Paradoks Kano
- Ponad rok temu
-
pompki naczczo ?
- Ponad rok temu
-
trening przedramion, chwytu itd..
- Ponad rok temu
-
Kluby SW w Polsce (ich wygląd, atmosfera panująca, profil)
- Ponad rok temu
-
Szukam letniego obozu treningowego
- Ponad rok temu
-
bójka w shidokan Karate
- Ponad rok temu
-
Najstraszniejszy Sport/Sztuka Walki!!!!
- Ponad rok temu