"Pudzian": Mogę mu zrobić straszną krzywdę
Napisano Ponad rok temu
Popularny "Pudzian" jest w znakomitej formie. Trudno się dziwić, ostatnich kilka miesięcy poświęcił na regularne treningi. Nie tylko sparuje i doskonali techniki, które wykorzysta w ringu, ale również biega i skacze na skakance.
Przed starciem z Najmanem ma tylko jedno zmartwienie: "Jestem tak naładowany energią, że mogę zrobić Najmanowi straszną krzywdę. Na treningach uważam, żeby nikomu nic się nie stało, ale mimo to jednemu chłopakowi uszkodziłem żebra, a drugiemu pękła noga. A z Najmanem pójdę na całość" - podkreśla w rozmowie z "Super Expressem".
"El Testosteron" nie obawia się jednak potężnego rywala i ocenia swoje szanse na 50 procent: "Wiem, co mam do zyskania, i co mam do stracenia. Obiektywnie, bez zbędnego pompowania balonika, oceniam swoje szanse na 50 procent. Kto będzie lepiej przygotowany taktycznie i zrealizuje taktykę w ringu, narzuci swój styl walki, ten zwycięży" - zaznacza.
Najman zmierzy się z "Pudzianem" w formule MMA. Walka będzie głównym wydarzeniem 12. edycji Konfrontacji Sztuk Walki, która odbędzie się już 11 grudnia na warszawskim Torwarze.
INTERIA.PL
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo najman dziwnym zbiegiem okolicznosci sie rozchoruje przed walka...tez jest taka opcja ;dMają być2 rundy po 5 minut i ewentualnie 3 minutowa dogrywka. Ale patrząc na to że pudzian połamał trenerowi żebra i jakiemuś kolesiowi nogę to nie bardzo chciałbym być na miejscu najmana. Ale któryś będzie miał spierdolone święta
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Chudy rozwaliłeś mnie za to plus
Napisano Ponad rok temu
Ja myslałem ,że Pudzian ma miażdżącą przewage ale jak obejrzałem to troche straciłem pewnośc tego że na 100% wygra:
Pudzian wcale niejest taki szybki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety pudzian jest wolny, wiec musi jak najszybciej sprowadzic przeciwnika do parteru zeby móc wykorzytac sile. Szczerze mówiac to wydaje mi sie ze Pudzian wystarczy ze go dobrze zlapie i bedzie po ptokach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://demotywatory.pl/549256/Szef-kuchni-poleca
Ja tam bede kibicowal Najmanowi, nie lubie Pudziana bo mam osobiste powody, ale nie bede sie tu rozpisywal i powiem tylko ze naprawde nie jest taki swietny jak przedstawiaja to media. Oczywiscie szacunek dla niego bo byl bardzodobrym strongmanem. Co do samej walki to wszystko przemawia za tym ze Mariusz wygra ale to jednak sport i dopuki walka sie nie zakonczy to wszystko moze sie zdazyc. Czasem jeden cios decyduje o wygranej. Tak naprawde Pudzian nigdy nie walczyl na ringu przed publicznoscia i moze okazac sie bardzo dobrym zawodnikiem ale moze tez okazac sie kompletna klapa.
Napisano Ponad rok temu