Andrew znow w ringu?? ;O
Napisano Ponad rok temu
"Nie w maju, lub czerwcu, ale jednak 17 marca w hali Marcela Cerdana w zachodniej części Paryża Andrzej Gołota wraca na ring!
Wiadomość potwierdzona zarówno przez samego pięściarza, jak szefów Don King Production, w tym Boba Goodmana. "Andrzej wraca na ring w Paryżu. To już postanowione. Szukam dla niego rywala, który powinien być znany w ciągu kilkudziesięciu następnych godzin" - powiedział INTERIA.PL w Belterra, w stanie Indiana, podczas gali bokserskiej Showtime, Goodman."Kilku niezłych bokserów jest akurat w trakcie treningów, ale wiadomo, że nie będziemy chcieli Andrzejowi dawać od razu kogoś z najwyższej półki" - dodaje prawa ręka Kinga.
Termin 17 marca, kiedy rewanżową walkę stoczą O'Neill Bell i Marc Mormeck był już wcześniej kojarzony z nazwiskiem polskiego pięściarza, ale Don King nie mógł się przez kilka tygodni doczekać na sakramentalne "tak" od Gołoty i zaczął planować powrót polskiego pięściarza dopiero na początek lata. Sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie w ciągu ostatnich 48 godzin. Najpierw Gołota, który od kilku tygodni przychodził trenować wspólnie ze swoim pierwszym - i ostatnim trenerem - Samem Colonną zaczął mówić, że chce spróbować już w marcu. "Wiedziałem, że mówi serio, kiedy kazał mi przyprowadzić sparingpartnerów. Andrzej nie sparuje, jak nie walczy" - mówił INTERIA.PL Colonna. "Później zaczął się pytać na kiedy ma kupić bilety do Paryża i wreszcie w piątek dostałem oficjalne potwierdzenie, że walczymy. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba, bo mam umówione walki z czterema innymi moimi pięściarzami na 16 marca, a w dwóch miejscach jednocześnie nie umiem być. Decyzji jeszcze nie podjąłem. Zwłaszcza, że z Andrzejem trenuje tylko dlatego, że lubię faceta - nie mamy żadnego kontraktu. Sparingi wypadły nieźle. Dzisiaj miał pięciorundowy i widać, że kondycyjnie Andrzej jest OK. Bądźmy szczerzy - przeciwko wielu bokserom już taka forma Gołoty wystarczy bo to nie jakiś ringowy patałach, ale pięściarz, który cztery razy walczył o tytuł".
A sam Andrzej? Jak zawsze tajemniczy; "Paryż to dobre miejsce do powrotu. Kibice z Polski będą mieli bliżej"... - powiedział Gołota.
źródło: [sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/sensacyjna-decyzja-andrzeja-goloty,878314,6]
Mam nadzieję, że Andrew wyjdzie dobrze przygotowany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie zawsze ale tez licze ze wygra.Licze na to,że wygra. Zawsze wierzyłem w chłopaka
Lutuj Andrzej :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
90% tego co piszesz to jest bicie piany, wiem to na 90%. to jest bicie piany,
on juz nie ma kondychy i kasy ma chuj a lac sie nigdy nie lubil.
Napisano Ponad rok temu
sprawy w sadzie tez mial za ro ze sie nie lubil bic ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak wygra, to będę bogaty
Napisano Ponad rok temu
"Prawdą jest ze Andrzej lubi zwierzeta konie pieski nawet ma tez kotka w piwnicy i daje mu mleko... z tym Włoławkiem to on wcale ich trzech nie zabil dwoch tylko poranił umarli w szpitalu jest miły i sympatyczny i ma wielu kolegów"
"Endriu has a dog Endriu is nice Endriu no kill no one"
To tak apropos tego ze Endriu nigdy sie lać nie lubił :wink:
Napisano Ponad rok temu
na chuj ma wracac? kasy z tego nie wyciagnie, on 15-20 baniek na ringu wyczesal a teraz to moze byc 200-500 tys, paska tez nie wygra moze z maskajewem ale maskajew nie ma paska on go tylko trzyma, plame po brewsterze ma wyprac? jego jebie co mowi o nim publika, za to go lubie. poczekamy do 17 III, a?90% tego co piszesz to jest bicie piany, wiem to na 90%. to jest bicie piany,
on juz nie ma kondychy i kasy ma chuj a lac sie nigdy nie lubil.
taka mial wtedy robote, a i poskladac lamusa jest niezly ubawlac sie nigdy nie lubil
sprawy w sadzie tez mial za ro ze sie nie lubil bic ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli jednak lubi??
Napisano Ponad rok temu
06.03.2007. We Francji odbędzie się pierwsza od prawie dwóch lat walka Andrzeja Gołoty. Przeciwnikiem Gołoty będzie Ray Lunsford, 38-letni pięściarz ze Stanów Zjednoczonych. Powrót Gołoty odbędzie się w Palais des SportsMarcel Cerdan pod Paryżem.
Ray Lunsford ma na koncie na koncie 27 walk. 18 razy wygrywał, dwa razy remisował i sześć razy przegrywał. Przegrał m.in. ostatni pojedynek, z J.D. Chapmanem.
Gołota (38-6-1, 31 KO) w styczniu skończył 39 lat. Nie boksował od maja 2005, od porażki w pierwszej rundzie z Lamonem Brewsterem.
autor: Ryszard KOczura
źródło: boxing.pl
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Słaby zawodnik, ale po tak długiej przerwie, biorąc pod uwagę wiek, kontuzje i ostatni nieudany występ Andrzeja w maju 2005 to taki leszcz może byc na przetarcie. Nie ma się co dziwic, że rywal słaby, bo w końcu Gołota miał nie walczyc 17 marca a zdecydował się w ostatniej chwili, więc i rywal był na szybko dobierany.
Myśle, że Gołota poskłada Lunsforda napóźniej w 4 rundzie. W czerwcu najprawdopodobniej zobaczymy Polaka ponownie w ringu, z bardziej wymagającym rywalem. Ja stawiam na Mike Mollo, bo z co do niego to plany były już znacznie wcześniej. Poza tym Mollo jest wysoko w rankingu WBA, bo aż na 8 miejscu.
Mike Mollo:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Muay Thai vs. Muay Boran Sirocco
- Ponad rok temu
-
Leszek Drewniak = jeden z liderów karate nie żyje!!!!
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Seniorów Muay Thai - WMF
- Ponad rok temu
-
KUNPOLDAM MUAY THAI SZCZECIN!
- Ponad rok temu
-
Walka o Mistrzostwo Świata w Polsce już za tydzień !!!
- Ponad rok temu
-
sprzedam komplet ochraniaczy
- Ponad rok temu
-
Boks ;| sorry przeszukalem wszystkiestrony i nic
- Ponad rok temu
-
Treningi od 20 roku zycia BOKS ( czy jest mozliwosc kariery)
- Ponad rok temu
-
http://www.muaythaistuff.com/ sklep
- Ponad rok temu
-
Znanego boksera Dawida K. zatrzymało kieleckie CBŚ
- Ponad rok temu