NAJLEPSZA GALA SPORTOW WALKI W HISTORII POLSKI
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
geniusz sztuk walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakies nowe informacje beda
beda juz niedlugo, za miesiac, moze dwa, ale jak beda, to cala polska bedzie w szoku, bo takiej imprezy nigdy w polsce nie bylo
zjawi sie w polsce cala swiatowa czolowka zawodnikow z Muaythai, k-1 , kyokushin , vale tudo , ju jitsu i UFC , przepraszamy ale nie bedzie kikboksingu,
ujrzycie tam cala plejade wielkich mistrzow i legend reprezentujacych tajlandie, japonie , USA , brazylie, holandie, francje, anglie i 4-najlepszych zawodnikow z polski , przepraszamy ze nie bedzie mistrzow z bialorusi, ukrainy i rosjii
walki beda o mistrzostwo swiata, europy, interkontynentalne i do tego wszystkie zawodowe
gala odbedzie sie w jednej z najwiekszych hal w polsce, a bilety beda tylko troszke drozsze niz na super mistrzostwa polskiej ligi MT i K-1
oprawa imprezy rowniez bedzie niespotykana, z wieloma niespodziankami, o ktorych nie bedziemy mowic nawet do czasu rozpoczecia tego wielkiego wydarzenia
prosze sie wiec uzbroic w cierpliwosc i na razie ogladac w kraju, fenomenalne gale , turnieje i ligi roznych sztuk walk, a jeszcze w tym roku obiecujemy wszystkim milosnikom i wojownikom sztuk walk takie widowisko, jakie tylko mozna zobaczyc w telewizji i to nie zawsze
BOTB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
żenada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pachnie mi tu wielki promotor za oceanu. Pan debeściak. FAjnie że się zjawisz bo masz duże zaległości finansowe u kilku moich kolegów. Już czekają i na pewno będą u Ciebie na galii. Pan debeściak swoją nieudolność próbuje wyładować na KB bo wie iż nikt z nim nie bedzie gadał. proponuje nazwe gali "Debeściak nad debeściakami III" Podsumowując jeśli chcesz z tym kims wspolpracować to wyrzuc portfel bo już nie będzie Ci potrzebny. Jest bardziej skuteczny niż moja żona bo ona chociaż zostawia mi drobne:):)
żenada
Po pierwsze, drogi panie kickfan, kickman czy fuckman, jak pan tam sie nazywa, nie interesuja mnie panskie slowa bo z tego co sie dowiedzialem to kazdy u nas w kraju pana dokladnie zna, z pana bezczelnosci, chamstwa, szkalowania i proby destrukcji innych sztuk walki, a przede wszystkim Polskiego Zrzeszenia Muaythai pana Szlachty.
Po drugie, nie interesuja mnie inni ludzie, chocby mieli nawet zaleglosci finansowe w postaci milionow zlotych, bo to nie jest moja sprawa, a tylko osob z tym zwiazanych i wypisywanie jakichs bredni i klamstw moze tylko doprowadzic do bardzo przykrej sytuacji dla pana za upublicznianie jakichs kosmicznych, niewiarygodnych informacji, jak zwykle klamliwych, z ktorych pan slynie.
Po trzecie , jesli juz pan wypisuje takie nonsensy to prosze operowac konkretami, imionami, nazwiskami, firmami, zeby wszyscy wiedzieli o co dokladnie chodzi, a nie jakims dziwnym, niezrozumialym dla wszystkich belkotem, "debesciak", "z za oceanu", "debesciak nad debesciakami", itd.itp. wtedy moze wszyscy dowiemy sie jakiejs ciekawej prawdy, ktorej moze zeczywiscie nie znamy, a pan tak.
Po czwarte, ja gdybym byl prezesem Polskiego Zwiazku Kikboksingu lub co najmniej w jego zarzadzie, to nie spoczalbym dopoki, doputy by pana nie usunieto z jego szeregow, a wie pan dlaczego, bo od wielu , wielu lat osmiesza pan i niszczy ten zwiazek, ktory latami i ciezka praca byl budowany przez innych, a jak, to po przez wlasnie osmieszanie , szkalowanie , podkladanie klod, nasmiewanie sie, pisanie anonimow do roznych instytucji, medii, na temat innych sztuk walki, a w szczegolnosci chodzi mi o Polskie Zrzeszenie Muay Thai, ktore pan doskonale wie, ze jest chociaz mlodsza organizacja to i tak jej ogolna struktura i wyniki sa duzo lepsze od PZKB.
Po piate, pisze w tekscie kikboksing, bo ja nie jestem tak wyuczony jak pan i nie znam jezyka angielskiego na tyle, aby uzywac poprawnej pisowni, nawet nigdy nie bylem za granica w porownaniu do pana, swiatowych wojazy.
Po szoste, co pan zrobil dobrego w przeszlosci i terazniejszosci dla PZKB, kompletnie nic, no moze po za osmieszaniem i proba niszczenia innych zwiazkow sztuk walki, oraz pokazywaniem sie na roznych imprezach, chodzeniem z nosem do gory na nich i wychwalania sie, kto i co pan jest, a prosze mi wierzyc, kazdy w polsce wie ze jest pan zerem, jesli chodzi o sztuki walki oraz pana osobowosc.
Po siodme, mysle ze czas juz jest sie zajac swoimi sprawami, a nie innych, bo czasami mozna za daleko zabrnac i nie miec odwrotu.
Po osme, pisze do pana po raz pierwszy i ostatni, dlatego ze wiecej nie bede schodzil do pana, niskiego, haniebnego, nikczemnego, podstepnego poziomu, bo tak tu mnie w naszym kraju, Polska, przez cale zycie uczono.
botb
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po siodme, mysle ze czas juz jest sie zajac swoimi sprawami, a nie innych, bo czasami mozna za daleko zabrnac i nie miec odwrotu.
a to już brzmi jak groźba i bardzo chętnie o tym podyskutuje geniuszu sztuk walki. Może się spotkamy to będziesz mógł to wyjaśnić osobiście
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Retransmisja w niedzielę o 19:00 na POLSAT SPORT EXTRA ( 3 godziny do 22:00 ), potem jeszcze będą powtórki 5 - 6 razy na Polsat Sport i na głównym POLSAT.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Wielkie podziękowania dla organizatora!!!!!
Oby jak najwiecej takich imprez było w polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MT w Częstochowie
- Ponad rok temu
-
Seminarium MUAY THAI w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Centrum Sparingowe Łódź zaprasza
- Ponad rok temu
-
Problem rekawice
- Ponad rok temu
-
Kalendarz imprez MuayThai
- Ponad rok temu
-
treningi domowe
- Ponad rok temu
-
Dajcie porade
- Ponad rok temu
-
Czy jest to możliwe??
- Ponad rok temu
-
Fotorelacja z pobytu Pawła Słowińskiego w Polsce
- Ponad rok temu
-
Ile kosztuje ochraniacz na jądra, gdzie to kupić w necie ?
- Ponad rok temu