Tryumf karate tradycyjnego
Napisano Ponad rok temu
pr
2007-02-07, ostatnia aktualizacja 2007-02-07 22:16
Puchar Europy w karate tradycyjnym w Lublinie został wybrany na Wydarzenie Roku 2006 w plebiscycie lubelskich redakcji.
Czytelnicy, widzowie i słuchacze lubelskich mediów oddali ponad 711 tys. głosów. Wyniki konkursu ogłoszono podczas wczorajszej uroczystej gali w Grand Hotelu Lublinianka. Wśród dziesięciu wydarzeń nominowanych przez kapitułę konkursu Puchar Europy w karate tradycyjnym był bezkonkurencyjny - zebrał 127 tys. punktów. Na drugim miejscu znalazł się "przełom w sprawie budowy lotniska w Świdniku" - 42 tys. pkt, a na trzecim Europa Sąsiadów - zjazd ministrów kultury - 36 tys. pkt. Odbierając statuetkę zwycięzcy plebiscytu Andrzej Szeliga, wiceprezes Lubelskiego Związku Karate Tradycyjnego, nie krył nadziei, że w przyszłości uda się w Lublinie zorganizować Puchar Świata. Przedstawiciele lubelskich redakcji rozlosowali też nagrody wśród osób, które wzięły udział w plebiscycie. Odtwarzacz DVD/DIVX/MP3 od lubelskiej redakcji "Gazety Wyborczej" otrzyma Jacek Niedźwiedzki z Puław.
gazeta.pl
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Krótko mówiąc - pogratulować kolegom z karate tradycyjnego umiejętności reklamy i zainteresowania mediów swoją działalnością. Pod tym względem naprawdę ich podziwiam...
Gizmo
zawsze sie zastanawiałem w jaki sposób oni to robią... no cóż - mobilazacja cwiczących i chęc przypodobania sie instruktorom robi swoje...
o czyli DVD do Puław :wink: gratuluje panu Niedźwiedzkiemu !
Napisano Ponad rok temu
Krótko mówiąc - pogratulować kolegom z karate tradycyjnego umiejętności reklamy i zainteresowania mediów swoją działalnością. Pod tym względem naprawdę ich podziwiam...
Gizmo
zawsze sie zastanawiałem w jaki sposób oni to robią... no cóż - mobilazacja cwiczących i chęc przypodobania sie instruktorom robi swoje...
Szczerze mówiąc o co wam chodzi? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Szczerze mówiąc o co wam chodzi? :?
hmmm nie wiem czy jest sens dalej ten temat kontynuowac... ale wiem co mówie...
Gyaku Tsuki - tak z ciekawości, byłeś na seminarium w Warszawie z Jorgą?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm nie wiem czy jest sens dalej ten temat kontynuowac... ale wiem co mówie...
Gyaku Tsuki - tak z ciekawości, byłeś na seminarium w Warszawie z Jorgą?
Nie byłem. Nie będę się wygłupiał i z 6 kyu chodził na seminarium z Jorga, gdzie większość gości ma czarne bądź brązowe pasy. Jeszcze ze 3 egzaminy przede mną i może pomyślę. Byłem za to na seminarium z Sensei Grubskim. Niezły z niego wymiatacz i jak na mój poziom całkowicie wystarczający. Dużo od niego się nauczyłem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Informator OYAMA KOBUDO Kata
- Ponad rok temu
-
Summer Camp
- Ponad rok temu
-
ryu-te i vivartha
- Ponad rok temu
-
Trening bokserski dla karateki - wady i zalety...
- Ponad rok temu
-
Koryu uchinadi - opinie ?
- Ponad rok temu
-
Dzieci w Kyokushin...
- Ponad rok temu
-
Kiai w kata
- Ponad rok temu
-
Ko-do Ryu pchajce dlonie