muszę wam opowiedzieć moja wczorajasza walke na dyskotece
  muszę wam opowiedzieć moja wczorajasza walke na dyskotece  stałem sobie jak zwykle noj jakis gosc szarpał dziewczyne a tego nie lubie podeszłem i powiedziałem mu masz cos to tych dziewczyn on powiedzial ze ma po chwili stoczyła sie wielka grupa noj zaczelismy sie szarpac wtedy chrona wskoczyła i mnie wyniesła z sali
  stałem sobie jak zwykle noj jakis gosc szarpał dziewczyne a tego nie lubie podeszłem i powiedziałem mu masz cos to tych dziewczyn on powiedzial ze ma po chwili stoczyła sie wielka grupa noj zaczelismy sie szarpac wtedy chrona wskoczyła i mnie wyniesła z sali  gdy mnie wyniesła powiedziała zebysmy sie bili na ulicy tak wiec zrobiłem podeszedł do mnie klijent i mmnie uderzył jak go uderzyłem stracił równowager i upad i go prawie kopałem ale po chwili widziałem tylko piesci i chyba mnie we trzech ukopali ale wiecie to była jakas banda łepków kazdy sie smieje z tego ale ja myśle ze łepki moga wiecej zrobic niz ci starsi ale piszac tego posta wszystko mnie boli ;(;( i jak zwykle zadnego kolegi przy mnie nie było
  gdy mnie wyniesła powiedziała zebysmy sie bili na ulicy tak wiec zrobiłem podeszedł do mnie klijent i mmnie uderzył jak go uderzyłem stracił równowager i upad i go prawie kopałem ale po chwili widziałem tylko piesci i chyba mnie we trzech ukopali ale wiecie to była jakas banda łepków kazdy sie smieje z tego ale ja myśle ze łepki moga wiecej zrobic niz ci starsi ale piszac tego posta wszystko mnie boli ;(;( i jak zwykle zadnego kolegi przy mnie nie było  co wy o tym sadzicie ???
 co wy o tym sadzicie ???

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty 

ile masz lat, że cię do dyskotek wpuszczają ?
  ile masz lat, że cię do dyskotek wpuszczają ?  .
  . 

co za bzdury, wolę dobranockę obejrzeć.
 co za bzdury, wolę dobranockę obejrzeć.

FaceBook
 FaceBook