COPA POSNANIA 4
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bedzie filmik jak to niektorzy sedziowie sobie nie radza z liczeniem punktow. juz niedlugo
zgadza się ten sam sedzia co na adcc sędziował znów się "lekko" pomylil moze to przypadek ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Widac pelny profesjonalizm: za malo medali na zawodach, brak wynikow po zawodach, teraz bledy sedziowskie jeszcze :roll:
hehe widac ze seminarium sedziowskie w krakowie nie pomoglo:P
Napisano Ponad rok temu
Widac pelny profesjonalizm: za malo medali na zawodach, brak wynikow po zawodach, teraz bledy sedziowskie jeszcze :roll:
To byly jakies medale? bo ja niczego nie dostalem
Napisano Ponad rok temu
niesmak brał, gdy się to porównało z pucharami, jakie miała elita, niektórzy w liczbie 2-3 na osobę. pewnie, należało im się, ale gdyby były trochę mniejsze, a w zamian za to biali dostali choćby najtańsze medale, byłoby o wiele lepiej.
za to brawa dla organizatorów jak cholera. i gdzie są wreszcie oficjalne wyniki? 3 dni od zawodów i dalej cisza.
odnośnie pomyłek przy liczeniu punktów - zapamiętałem jedną. sędzia główny podnosi 4 palce (dosiad) a pomocniczyprzy stoliku dolicza 3 pkt. dopiero interwencja trenera pokrzywdzonego zawodnika u sędziego głównego naprawiła sytuację.
nie, żebym specjalnie krytykował organizatorów za pomyłki sędziów, bo pokażcie mi zawody, na których ich nie ma.
ale sprawa z medalami budzi niesmak. i dziwi uporczywe milczenie w sprawie wyników.
Napisano Ponad rok temu
podpisane przez prezydenta, moga byc wyslane do druku w wydawnictwie monitora polskiego, co takze zajmuje conajmniej dobe.
Napisano Ponad rok temu
gratulacje dla startujących i medalistów
co do sędziowania to pomyłki się zdarzają. Co do niekompetencji sędziów zapraszam na ME- to była dopiero tragedia. W Polsce to mały pikuś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeden wynik z niebieskich pasów
2 miejsce w kategorii do 88, 5- kg JA
Napisano Ponad rok temu
Jestem teraz poza Poznaniem, więc ciężko mi coś załatwić, ale postaram się wkleić wyniki. Ktoś ma jakieś fotki?
8O , myślałem że masz z 10 kg mniej! GRATKI
Napisano Ponad rok temu
Jestem teraz poza Poznaniem, więc ciężko mi coś załatwić, ale postaram się wkleić wyniki. Ktoś ma jakieś fotki?
8O , myślałem że masz z 10 kg mniej! GRATKI
bo mam, moze nie 10 dokladnie, ale blisko. na zawodach wazylem 81,8 kg i nie chcialem zrzucac, wiec poszedlem do wyzszej kategorii dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a czy przypadkiem nie ty z kolegami z LGT koczowaliście na dworcu w KFC do 3 rano? :-) bo ja sobie tam powetowałem obżarstwem do 1.30 i było chyba jeszcze więcej zawodników.
Napisano Ponad rok temu
to bedzie ten filmik czy nie ???bedzie filmik jak to niektorzy sedziowie sobie nie radza z liczeniem punktow. juz niedlugo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
spodnie atama
- Ponad rok temu
-
ME Lizbona 2007 - foto
- Ponad rok temu
-
Gala Luta Casada-Rio-27.01.07
- Ponad rok temu