spodnie atama
Napisano Ponad rok temu
Zamierzam sprowadzic sobie spodnie od gi Atamy i mam dylemat jaki rozmiar wybrac. Mam 190cm wzrostu i 77kg wagi, a wiec jestem osoba wysoka i szczupla.
Pytanie to kieruje tylko do wlascicieli lub ludzi ktorzy mieli kontakt z kimonami Atama, bo z tego co wiem one potrafia sie mocno skurczyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit poza tym spodnie zawsze mozesz skrocic, jak beda za dlugie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z takim wzrostem i waga to w a4 bedziesz wygladal jak strach na wroble a w a3 jakbys mial wode po kostki w domu. Wybrałbym na twoim miejscu wersje a4. Mysle ze wiekszy problem masz pewnie z dobraniem góry. Jaki rozmiar nosisz? Ja mam 190 cm, 93kilo i spodnie a4 koncza mi sie powyzej kostek, wiec chyba dobrze. A tak jak napisal charly atama i koral nie kurcza sie w 30 stopniach. Pozdro i powodzenia
edit poza tym spodnie zawsze mozesz skrocic, jak beda za dlugie
Gory jeszcze nie nosze, na razie chcialbym pocwiczyc w samych spodniach, choc ten sam problem mialem cwiczac jeszcze kyokushin.
Dzieki za pomoc, niestety okazalo sie ze Koszta wysylki sprzetu atamy to 70$ wiec chyba bede zmuszony zamowic spodnie do gi krugansa albo jakies KF ech...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu masz Gi Atamy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] spytaj sie na e-mail czy da sie osobno kupić spodnie.
Jakos nie zauwazylem ,zeby cokolwiek bylo w tym sklepie
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Problem widze tylko taki, że mają A2 i A3.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ME Lizbona 2007 - foto
- Ponad rok temu
-
Gala Luta Casada-Rio-27.01.07
- Ponad rok temu
-
Wyniki ME 2007
- Ponad rok temu