soryi poprawka : Bilety 20zł i 50zł vip!
tak tez slyszalem:) no wiec wie ktos juz gdzie mozna je dostac?
nie wiem czy już są w sprzedaży ale na pewno będzie można dostać w kasach areny tel . (61)8662345
Napisano Ponad rok temu
soryi poprawka : Bilety 20zł i 50zł vip!
tak tez slyszalem:) no wiec wie ktos juz gdzie mozna je dostac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spoko ale plakat robil chyba niewidomy
Napisano Ponad rok temu
W związku z planowaniem założenia Szkoły Muay Thai w Krakowie potrzebuję porady dobrego jasnowidza.Co nie zmienia faktu ze Mamed i tak wygra :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, że co rano śpiewasz "Nie będzie Czeczen plił nam w twarz...!!!" :roll: :roll: :roll:Szczerze kibicuje Gorylowi, bo irytuje mnie kiedy z Polakami wygrywa koles obcego pochodzenia ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapytaj rumcajsa cypisku. A co do walki to moj typ juz znaszW związku z planowaniem założenia Szkoły Muay Thai w Krakowie potrzebuję porady dobrego jasnowidza.Co nie zmienia faktu ze Mamed i tak wygra :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o, to Cipek zmienił nazwisko? nie wiedziałem... :wink:
p.s. na czym polegało zachowanie o jakim piszesz? znam Mameda i zawsze wypowiada się o wszystkich z szacunkiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DO ORGANIZATORÓW. Chciałbym ogłosić swoją chęć rozprowadzania biletów na tą i inne gale. Niedługo będę całkowicie gotowy. Mógłbym je sprzedawać w swoim sklepie internetowym. Myślę że to dobre rozwiązanie, ludzie nie będą szukać, pytać co i jak. Można powiedzieć że to już naprawdę będzie w pełnym tego słowa znaczeniu:"Sklep MMA". Pozdrawiam...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu