Rękawice
Napisano Ponad rok temu
Muszę wreszcie zaopatrzyc sie w nowy sprzet do treningow Mam do wyboru rekawice firmy masters i top ten, w mniej więcej podobnych cenach. I tu pojawia sie moje pytanmie, ktore sa lepsze??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Top Ten jeśli chodzi o rękawice jest zdecydowane lepszą firmą, aczkolwiek znacznie droższą. To firma niemiecka. Masters robi również porządne rękawice i w przystepnych cenach. Najlepiej jakbys wstawił forty, żebym mógł zobaczyc modele i jak się mają sprawy z cenami.Witam!
Muszę wreszcie zaopatrzyc sie w nowy sprzet do treningow Mam do wyboru rekawice firmy masters i top ten, w mniej więcej podobnych cenach. I tu pojawia sie moje pytanmie, ktore sa lepsze??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
rekawice firmy masters i top ten, w mniej więcej podobnych cenach.
Napisano Ponad rok temu
fota: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Lub te mastersy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to by bylo tak.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sorki, przeoczyłem.rekawice firmy masters i top ten, w mniej więcej podobnych cenach.
Hmm... Odnosze wrażenie, że Mastersy są solidniejsze, ale nic dziwnego, skoro cena porównywalna, bo w przypadku Top Ten płacisz też za firme tak jak Everlast. Na zachodzie Europy Top Ten to popularna firma z najwyższej półki, zwłaszcza jesli chodzi o niemcy. Powiem tak. Napenwo żaden z tych modeli ci się prędko nie rozleci, firma ci to gwarantuje ale przy tej klasie rękawic wybrałbym jednak Mastersy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MUZYKA POBUDZAJĄCA DO WALKI!!
- Ponad rok temu
-
stronka absortio-zapraszam
- Ponad rok temu
-
dzis jest final w tokyo?
- Ponad rok temu
-
Wymyślone przez Wilsona kopnięcia boczne ?
- Ponad rok temu
-
Życzenia od "Punishera"
- Ponad rok temu
-
KING'S CUP 2006 relacja
- Ponad rok temu
-
co gdzie kiedy
- Ponad rok temu
-
Wszystko o kickboxingu