Jakiej muzyki słuchacie podczas biegania
Napisano Ponad rok temu
Znam więcej czego? Prodigy? Pendulum? drum&bassów? czy wszystkiego po trochu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O drum bass'ach było już kilka tematów na forum - spróbuj poszukać - tam może znajdziesz więcej fajnych. Kiedyś też w knajpie był temat o Prodigy - tam sporo było także o podobnych materiałach do słuchania.
Napisano Ponad rok temu
Przyznam się szczerze że też nie wiem jak można biegać z disco polo ale oczywiście nie neguję ani nie wyśmiewam :wink:
No jasne widzę ze wszystkim podkręca się tępo w Eye of the tiger itd, mnie również :wink:
a mi sie już przejadły te wszystkie bojowe kawałki teraz wole coś luźnego i brechowego, bo oczywiscie nie uwazam disco polo za wypasiona muze z pierwszorzednym beatem, głębią textów i bogactwem myśli to jest dobre zeby sie rozerwac w stanie mocno wskazującym na imprezie, a ostatnio mi takze sprzyja w bieganiu a poza tym to remixy boney m i inne takie kwiatki (do biegania) 8)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a tak na poważnie: nie słucham żadnej muzy podczas biegu, rozprasza mnie to. poza tym biegam po lesie gdzie często kręcą się dziki, więc wolę mieć zmysły w gotowości
Napisano Ponad rok temu
A co do dzików to fakt, nie ma żartów :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale fakt faktem, nic nie zastąpi szybkiej jak piorun jazdy rowerem z soundtrackiem do Resident Evila... łezka się w oku zaplata!
Napisano Ponad rok temu
Living on video
Moving on stereo
You wanna rock
Funky groove
A night to remember
Are you ready
Online alert
My favourite club
OSTR:
Z odzysku
Biegnij
Mase kawalkow Eminema,4 strings, ATB, Rammstein, Max Farenthide, Global deejays.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobry stabilizator na kolano
- Ponad rok temu
-
Plan treningowy
- Ponad rok temu
-
Refleksówka