Tomek Drwal HL
Napisano Ponad rok temu
MOD ON: darujcie sobie prosze takie posty - jak nie macie nic do dodania konkretnego to nie piszcie. Nastepne w podobnym klimacie bede usuwal.
Napisano Ponad rok temu
No to by bylo cos :twisted:W lutym, i to może ciekawić bardziej, Mamed Khalidov - reaktywacja gal Brylant w Poznaniu.
Napisano Ponad rok temu
no i myślicie że nie??
Szkoda tylko ze japonczyki nie słyszały nawet o tym utalentowanym chłopaku
Napisano Ponad rok temu
Słyszały i widziały, był przecież na Pride z Nastkiem.Szkoda tylko ze japonczyki nie słyszały nawet o tym utalentowanym chłopaku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
wielkie dzieki i pzdr
swietna robota
[quote name="budo_MOD ON] darujcie sobie prosze takie posty - jak nie macie nic do dodania konkretnego to nie piszcie. Nastepne w podobnym klimacie bede usuwal.[/quote]
juz wiesz dlaczego maruda? :roll:
edyta:
btw, ilu teraz mamy moderatorow w dziale? saku strikes back?
Napisano Ponad rok temu
szanowny modzie, co mam napisac "zajebisty gosc, zajebisty hl super, ze walka z khalidowem itp itd". pietnastu gosci juz to napisalo wczesniej. widzialem kilka walk Drwala na mma.pl i czekam na jego walki na wiekszych imprezach. za pomoca powyzszego posta wyrazilem po prostu aprobate. jak chcesz usuwac, to z calym szacunkiem usuwaj - snu z tego powodu nie strace.
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
Mówiłem kiedyś że Dwral lepiej by sobie poradził w Pride niż Nastula... I co z tego ze Nastek był mistrzem olimpijskim w judo...
no i myślicie że nie??
Tomek jest poniekąd moim idolem,chciałbym osiagnąć poziom zblizony chociaż do niego, ALE...
..nie sądzę, żeby sobie poradził lepiej niż Nastula. I NIE ZAMIERZAM SIĘ O TO KŁÓCIĆ,bo nie mam argumentów.Poprostu tak mi się wydaje :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wesolych Swiat wszystkim
Co za muzyka jest w tym HL? Moze ktos dac linka do tego kawalu? Dzieki
Napisano Ponad rok temu
Looz . Mnie tam sie wydaje co innego i też nie zamierzam sie kłócić bo też nie mam argumentów. Moje przypuszczenia wynikają po prostu z odczuć które mam podczas oglądania walk Drwala i Nastuli . Przede wszystkim Nastek mógłby stójke poprawic. A i parter nie jest taki znowu bajeczny... to tylko moje skromne zdanie.Tomek jest poniekąd moim idolem,chciałbym osiagnąć poziom zblizony chociaż do niego, ALE...
..nie sądzę, żeby sobie poradził lepiej niż Nastula. I NIE ZAMIERZAM SIĘ O TO KŁÓCIĆ,bo nie mam argumentów.Poprostu tak mi się wydaje :wink:
Zresztą zostawmy to. Spekulować to sobie mozna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 Dymanite 2006-12-31 rozpiska
- Ponad rok temu
-
szorty "proffesional fighter"
- Ponad rok temu
-
Rampage Rampage Rampage!
- Ponad rok temu
-
Muzyka Mamed Khalidov
- Ponad rok temu
-
Sklep MMA
- Ponad rok temu
-
K1 Sylwester Giant Silva vs Akebono walka roku!!!
- Ponad rok temu
-
Sklep internetowy
- Ponad rok temu
-
Różalski znów zwycięża...
- Ponad rok temu
-
Supercharge Droga do Tokyo Dome 2006
- Ponad rok temu
-
MMA/pieniadze/gielda/akcje... czyli jak zarobic 100 000$...
- Ponad rok temu