pas z haftem
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (wersja 45mm z wkladem bawelnianym) jest tak gruby jak pas maturo? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dalej:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pas OBI Master od student (na samym dole). Czy Master jest grubszy? Ma ktos z was pas hokkaido tego typu?
ostatnie pytanie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mozna zamowic taki sam pas, tylko zielony?
Prosze was o opinie o tych pasach, z gory uprzedzam ze wysylalem juz maile do tych sklepow z nurtujacymi mnie pytaniami, ale odpowiedzi sie nie doczekalem
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Poszukuje w sklepach inetowych pasa z haftem kyokushin, jednak zalezy mi na tym by byl on gruby, wzmacniany, usztywniany czy jak to tam inaczej nazwac. Ma to byc grubszy pas od tych zwykle sprzedawanych razem z kimonami. Maturo produkuje takie pasy, jednak nie ma mozliwosci zamowienia haftu.
A to dziwne jak ostatnio kupowałem karategi i obi w Maturo dla mojego brzdąca to bardzo przyjemny człowiek zapytał mnie co ma byc wyszyte na karategi i co na pasie?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - super grube pasy satynowe kamikaze za bagatela 71 zł
[przy nich aturo to zabawka dla dzieci]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - możliwe dowolne hafty, jednak liczą sobie chyba 10zł/znak [haft stylu chyba wliczony w cene pasa]
pas obi master jest szerszy, a poza tym wykonany z trwalszego/mocniejszego materiału. Student jest dobry dla dzieci - jest to zwykła mięciutka tasiemka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hunter robi niezłe pasy i haft z nazwą stylu jest w opcji - wystarczy wejść na ich stronę i zamówić. Wychodzi taniej niż w sklepach ze sprzętem MA.
zawsze zamówione u producenta wychodzi taniej :> takie są prawa rynku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czym sie rozni pas OBI Master od student (na samym dole). Czy Master jest grubszy? Ma ktos z was pas hokkaido tego typu?
Witam! Zauważyłem, że na Pańskich aukcjach są różne rodzaje kimon do sztuki Karate Kiokushin-Kai. Czym się różni kimono Standart od Sensei? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Paweł Ż... Sensei ma +3 do szybkości i +2 do siły. Pozdrawiam.
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Organizacje
- Ponad rok temu
-
Karate GI
- Ponad rok temu
-
Wszyscy wszystkim ślą życzenia...