Znany trener ze Szczecina zatrzymany...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jesli zarzuty sie potwierdza....
Napisano Ponad rok temu
Przyznał się
Lepiej by bylo dla tych dzieci i srodowiska karate gdyby te zarzuty sie nie potwierdzily. Ale skoro jest tak jak powiadasz to brak mi słów....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ten facet nawet zdjęcie jest to samo, tylko bez paska na twarzy!!!
Wstyd i tyle!!!
Napisano Ponad rok temu
Dla całego środowiska MA byłoby lepiej.
Racja.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym tam zlustrowal wszystkich karatekow, przeciez to sekta, to i musi byc
jakowas pedofilia. Nie?!
Napisano Ponad rok temu
Przyznał się
Co to znaczy że się przyznał ? Do czego się przyznał ?
Jak to prawda to jaja uciąć ale nie wiemy jakie są zarzuty .
Co to jest molestowanie ?
Czasami jakaś zdewociała mama za molestowanie uważa zwykłe klpnięcię w dupę albo pogłaskanie po głowie np. za dobrze wykonane ćwiczenie.
No to nie rzucajmy wyrokami i poczekajmy na opinie prokuratury.
Tak czy inaczej źle się to odbije i tak na już zdychającym środowisku MA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyznał się
Nikt tu wyroku jak do tej pory nie wystawil. Nie podalem tez nazwiska choc wiedzialem na 100% o kogo chodzi. W podanym powyzej linku pisze co mu zarzucano, a skoro tsailifo pisze ze w gazecie napisali ze sie przyznal...
Napisano Ponad rok temu
Sam prowadzę zajęcia z dziećmi, z niektórymi tak się zżyłem, żę traktuję je tak bardzo specyficznie.Niby to tylko uczniowie, a z drugiej strony te dziaciaki mi wierzą... I muszę zrobić wszystko aby tego zaufania nie zniszczyć!
Zawsze i przy każdej okazji namawiam rodziców do uczestnictwa w treningach, znaczy by co jakiś czas zaglądneli i popatrzyli co robimy.Zresztą wśród ćwiczących dzieciaków są również takie od dobrych znajomych.
Jeździmy także na razem np. na baseny, razem z Klubu.I co?Ile okazji do ...
K...
Nie mogę.Dla mnie dzieciaki są "swięte".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wtedy na południu Polski aresztowano innego trenera karate, który zabił dziewięcioletniego chłopca
pol roku temu morderstwa nie dokonal trener karate ale kombat kalaki
kiedy pismaki wreszcie sie naucza
NIECH GNIJE W PIERDLU. OSS
zgadzam sie z waloo
niech podnosi mydlo do konca zycia
oss
Napisano Ponad rok temu
Czasami jakaś zdewociała mama za molestowanie uważa zwykłe klpnięcię w dupę albo pogłaskanie po głowie np. za dobrze wykonane ćwiczenie.
"molestowanie" to słówko na użytek pismaków i publiki.
kodeks karny mówi o:
Art. 199. § 1. Kto, przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie krytycznego położenia, doprowadza inną osobę do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 został popełniony na szkodę małoletniego, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
głaskanie po głowie raczej nie wchodzi w grę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale moge sie mylic
tutaj przydalby sie Blacha :?
Napisano Ponad rok temu
Znam typa od lat (jakieś 15-17) i na żadnej imprezie nie spotkałem się z jego wychowankami. Nigdy. Kiedyś na zgrupowaniu kadry juniorów w Wałczu był jakiś koleś od niego (startował w kata) i to wszystko co mi się kojarzy z jego "znakomitą pracą szkoleniową".
Społecznikiem też nie był nigdy. Kasował wszystkich i za wszystko.Nie wspomnę tu o kursach sędziowskich, tylko o zwykłych kserówkach z przepisami itp. Potrafił brać od zawodników, na MŚ na Cyprze, po 5 euro za godzinę za wypożyczenie specjalnej przejściówki do gniazdek (na Cyprze mają inne gniazdka), gdy ktoś chciał naładować telefon. Poza tym był strasznym megalomanem. Zawsze musiał mieć najlepszy hotel, specjalne jedzenie itp. Karierę sędziowską zrobił za nasze pieniądze.
Co do szanowanej postaci, to znakomita większość trenerów i zawodników w kraju nienawidziła gościa jak diabli. I niech to wystarczy.
Stąd moje pytanie: kto z piszących materiały o tym człowieku robił rozeznanie w temacie??
Napisano Ponad rok temu
jezeli jest prawda molestowanie przez C. dziewczynek w tym np. 11-letniej to do pierdla od razu
zreszta powinni otworzyc jakis kamieniolom w karkonoszach
rano o 6 kilof w lape
koniec pracy o 20
zarcie: suchy chleb i od czasu do czasu mleko i jakies witaminy zeby nie zaglodzic
dla mnie dzieci i kobiety sa nietykalne
facet ktory wykorzystuje swoja przewage fizyczna zeby robic takie rzeczy zasluguje tylko na pobyt w w/w miejscu :twisted:
no comment
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Japan Cup Oyama Karate
- Ponad rok temu
-
KONFRONTACJE MIĘDZYSTYLOWE.
- Ponad rok temu
-
KARATEGA VERSUS STROJ KUNG-FU