otoz to.Chciałem tylko uświadomić że samo posiadanie noża (sam mam z zasady przy sobie dwa) jeszcze o niczym nie świadczy. Na pewno człowiek jest dużo niebezpieczniejszy, ale nożownikiem jeszcze nie jest.
btw, po co ci az dwa noze przy sobie?
Napisano Ponad rok temu
otoz to.Chciałem tylko uświadomić że samo posiadanie noża (sam mam z zasady przy sobie dwa) jeszcze o niczym nie świadczy. Na pewno człowiek jest dużo niebezpieczniejszy, ale nożownikiem jeszcze nie jest.
Napisano Ponad rok temu
ale chyba nie widziałem ludzi, którzy zasuwają po mieście z nunchaku w ręce albo z czymś podobnym.
Napisano Ponad rok temu
jasne, ale w temacie jest o broni białej, i ciekaw jestem od kiedy krzesło czy kastet taką bronią są?? łancucha też się do tego nie zalicza....i raczej nie sądze aby ktoś wyczynowo ćwiczył walkę z użyciem cegły.Ale zasuwają z nozami, kastetami, kijami, łańcuchami, walą krzesłami, tulipanami i cegłami.
Napisano Ponad rok temu
(...)walka bronią w sumie może się przydać, ale chyba nie widziałem ludzi, którzy zasuwają po mieście z nunchaku w ręce albo z czymś podobnym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nieskromnie się pochwalę, że w pewnym sensie takim TKD z bronią jest tang soo do, ćwiczy się u nas kijem, nunchaku, nożem i mieczem .... zresztą tu jest pokaz, w którym jest trochę tego widać
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu