Nie chodzi o żaden atak tylko o zjawisko, które wytąpiło i podsunęło mi pomysł na zaryzykowanie tematu i załączenie pewienego linku.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Chciałbym przy okazji zapytać co takiego sie stało, że Karate Tsunami już nie jest tak niebezpieczne, że zdecydowano się na rozegranie zawodów?
Czy potrzeba zorganizowania Mistrzostw wystapiła bo to dobry chwyt marketingowy i dopływ kaski się skończył?
Może wypowie się ktoś, bezpośrednio związany z TSUNAMI?
Na zachętę przeczytania całości kilka cytatów.
... kapelanem MP – ksiądz meijin O.Grzegorz Badziąg 3 dan (Krosno), zaś lekarzem – ordynator i dyrektor szpitala sensei Maciej Misztal 2 dan (Kutno).
...oni kapelana mają 8O .
.. a później była zrzutka na tacęW trakcie imprez z przemówieniami wystąpiły następujące osoby:
...
• ksiądz meijin O.Grzegorz Badziąg 3 dan (Krosno) – kapelan imprez,
...
- KUMITE – walka z jednym przeciwnikiem, złożona z trzech starć :
a) jedno starcie bez przyrządów,
drugie starcie z użyciem jednego z przyrządów, np. tonfa, nunchaku, bo, tantō itd.,
c) trzecie starcie z użyciem innego z podanych przyrządów,
a np.: sierp lub łopata też była brane pod uwagę
cóż za dbałość o uczciwość...wyniki podliczał ksiądz meijin O.Grzegorz Badziąg 3 dan (Krosno),
i przy okazji [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i pytanie: Czyżby wpływy księdza Badziąga były tak ogromne, że ten który chce się rozliczać bezwględnie z dawną UBecją teraz daje krzyż zasługi byłemu UBekowi.
I na koniec nie mam nic przecieko Kościołowi, bo sam jestem katolkiem są pewne granice...