baaton ? jaki?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i gdzie można coś takiego dobrego kupić niedrogo ? bo na allegro tylko dodatki to batonów znalazłem
z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
nosic i uzywac dlugo to mysle ze lepiej uzbierac troszku wiecej . Czytalem troche artykulow o palkach , wiec dlatego troche o tym wiem .
Napisano Ponad rok temu
Carlito
Pałka teleskopowa za 30 zł to jednorazowego użytku gadżet. Nawet nim dobrze nie potrenujesz.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja swoją kupiłem za ponad 100 zeta .
Twarda i solidna tylko jedno ale : rekojeść ma jakieś wytłoczenia gumowe . Pewnie chodziło o to , żeby nie wypadła z reki łatwo ale ja to widze jako dużą wade bo potrafi zachaczyć o ubranie :? .
Na tych zdjęciach widze , ze rekojesc jest gładka wiec to chyba plus .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miałem teleskopa za 120 zł ale się rozleciał, moge Ci go podesłać, oddasz na złom i będziesz miał trochę więcej kasy
Też nie mam szmalu na coś lepszego , gdyby używało się tego na codzień to co innego, coś bym wyskrobał z portfela. Ale są ważniejsze wydatki....
Napisano Ponad rok temu
jakiej firmy był ten teleskopmiałem teleskopa za 120 zł ale się rozleciał
Na tych zdjęciach widze , ze rekojesc jest gładka wiec to chyba plus
gigantyczny minus- tymbardziej że ona jest metowa w tej chińskiej pałce 30 zł, czyli ślizga się strasznie, na mrozie można sobie łape odmrozić
widziałem tego batona- wygląda strasznie obciachowo, a kabura to już szkoda gadać.
swojego czasu konkurencja na allegro sprzedawała je po 16-20 zł, a więc 30 zł to troche przepłacasz
zdecydowanie nie polecam, juz lepiej noś ze sobą kawałek zwykłej rury- taniej i solidniej
Tanie palki , sa malo wytrzymale i w kontakcie z czyms naprawde twardzszym moze najzwyczajniej sie wygiac
to że się wygnie to nic strasznego- po akcji wywalasz pałke na śmietnik- 30 zł to mniej niż obiad dwa 2 osób więc dużo nie tracisz. Gożej jak się segmenty pourywają bo tracisz broń i może Ci bokiem wyjść oszczędność
Napisano Ponad rok temu
gigantyczny minus- tymbardziej że ona jest metowa w tej chińskiej pałce 30 zł, czyli ślizga się strasznie, na mrozie można sobie łape odmrozić
Ja tam na oko nie wiem z czego zrobiona ale ty siedzisz w temacie :wink: jako "ekspert" .
Napisano Ponad rok temu
baton czeski hart.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
konkretnie to gdy chce go zlozyc (tak jak jest to opisane na pudelku) to nieraz musze uzyc ogromnej sily, co chyba nie jest poprawne? czasami jednak wystarczy lekko chwycic za gumowy uchwyt i puknac o ziemie a zlozy sie bez problemu - czy jest to kwestia "wyrobienia sie" batona, czy moze jest jakas specjalna technika, a moze to baton jest wadliwy?
pewnie nie potrafisz dobrze uderzyć
trzeba po prostu szybko, pewnie go wbić w twardą nawierzchnię
a to czy się mocno zaciśnie to zależy od siły z jaką go rozłożysz
możesz go rozlegulować odbijając go na boiki, ale nie polecam ponieważ potem może Ci się samoczynnie składać.
jeżeli tylko urzywasz batona do uderzeń to nie ma problemu gdyż przy zamachu i tak Ci się zozłoży, ale np. pchnięć juz nie wykonasz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szkoła Noża w łodzi[?]
- Ponad rok temu
-
Pałka typu tonfa
- Ponad rok temu
-
Kama
- Ponad rok temu