Zawodnicy wytypowani do walki na SHOCKVAWE 2006
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak mamy... taki nakamura moze sporo zrzucic. takie typy nie sa niemozliwe.
Napisano Ponad rok temu
Gomi waży 70kg, Nakamura 93kg - to są wagi startowe. Do tego Gomi ma pas w swej wadze a Nakamura to wschodząca Japońska gwiazda. Także poza wagami sens zestawienia tych zawodników jest, że tak powiem, kuriozalny.tak mamy... taki nakamura moze sporo zrzucic. takie typy nie sa niemozliwe.
To co napisałeś, kwalifikuje się w pierwszej dziesiątce największych idiotyzmów napisanych w tym dziale. Gratuluję.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo tak jest Hunt w K1 mogl cos pokazac, do Pride duzo mu brakuje, co ladnie pokazal Barnett...mam wrażeni jakby miał walczyć z jakimś ogórkiem z Pcina Dolnego..
Napisano Ponad rok temu
Nie każdy musi być 'kompletnym' zawodnikiem - moim zdaniem często powoduje to, że walki są ciekawsze (oczywiście zdarza się też, że i są nieciekawe i krótkie) - sam przyznaj było kilka walk z Huntem, które się z przyjemnością oglądało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co mi wiadomo to jest na dzień dzisiejszy 11 zawodników biorących udział w turnieju. Brakuje chyba jednego... wiadomo kogo wstawią na to miejsce? Nastula po tej aferze z nandrolonem i problemami, które do dziś się za nim ciągną raczje się nie załapie, a szkoda, bo chętnie zobaczyłbym go w tym zestawieniu.
PS: Jeśli coś poplątałem poprawcie mnie, ostatnio nie jestem na bieżąco...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fakt. Mój błąd... Szkoda, bo w takim razie niema co liczyc na walkę Filipovica z Fedorem a niewątpliwie byłaby to najciekasza z możliwych konfrontacja na tej gali :? Ale jak to się mówi, co się odwlecze to nie uciecze... Rewanż jest nie unikniony i prędzej czy później zobaczymy taką walkę. Obaj z resztą to zapowiadali.To nie bedzie turniej tylko gala, kazdy bedzie mial po jednej walce...
Napisano Ponad rok temu
A CroCop też jest znany z K1 i głównie dlatego zwerbowali go do Pride. Mimo to jest w światowej czołówce. Mark Hunt też jest. Wygrał z CroCopem i z Silvą. Świetnie sobie radzi mimo ze to typowy uderzacz. Nie rozumiem więc co to za argument: "A on jest znany dzieki K1, a nie swoim osiagnieciom w mma". Przecież od czegoś trzeba zacząć. Dobra stójka to duży atutNo masz racje, ale mi sie wydaje ze Pride jest dla swiatowej czolowki, a w tej czolowce powinni byc zawodnicy kompletni. Jest wielu lepszych zawodnikow ktorzy nie maja szans wystartowac w Pride bo nie sa tak znani jak Hunt. A on jest znany dzieki K1, a nie swoim osiagnieciom w mma.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRIDE czy UFC?
- Ponad rok temu
-
Turniej MMA wsrod osob publicznych
- Ponad rok temu
-
nowy przeciwnik fedzia - konkurs on-line
- Ponad rok temu