Zawodnicy wytypowani do walki na SHOCKVAWE 2006
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"11 participants have been announced for SHOCKWAVE '06 this Dec. 31 at the Saitama Super Arena in Tokyo. Its a night of fights that will shock the MMA world, SHOCKWAVE 06, featuring PRIDE'S undefeated champion, Fedor Emelianekno and also the fighter that strikes fear into the hearts of champions, Wanderlei Silva.Among those scheduled to fight are heavyweight champ, Fedor Emelianenko, middleweight champ, Wanderlei Silva, 2006 Openweight Grand Prix winner, Mirko Crocop, Brazilian Top Team's Antonio Rodrigo Nogueira, BUSHIDO Welterweight Grand Prix champ, Dan Henderson and Bushido Lightweight Grand Prix champ, Takanori Gomi and 2005 Grand Prix champ, Mauricio "Shogun" Rua, the "Super Samoan" Mark Hunt, PRIDE Openweight Grand Prix Finalist, Josh Barnett, Olympic judo gold medalist, Hidehiko Yoshida and Kazuyuki "Ironhead" Fujita.
HeHe moze zeby hamburgery sie nie obrazily na japoncow to boja sie napisac poprostu PAWEL NASTULA, dlatego pisza judo gold medalist , a swoja droga to ja bym chcial wkoncu zobaczyc jak fedor pada na pysk po tym jak dostaje cepy od mirka reszta walk by byla juz nie wazna no oprocz pawla, ale mysle ze gala bendzie KOZAK szkoda tylko ze live raczej malo kto bendzie ogladal bo przeciez jest wtedy sylwester no chyba ze.... pozdro
Napisano Ponad rok temu
to raczej o Yoshide chodzi, ale ja tam sie nie znam :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe jak za to zaprezentuje się silva, chociaz też niekoniecznie chciałbym go widzieć w rozpisce z Nogueirą. Ogólnie przydziały są niezbyt trafne, może jeszcze zrobią roszade i hunta przydzielą np. mirkowi a barnetta fedorowi.
Napisano Ponad rok temu
ludzie, czytanie ze zrozumieniem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
yoshida vs fujita
gomi vs nakamura
kazuo vs akihiro
ishida vs kawajiri
minowa vs sakurai
crocop vs barnett
silva vs rodrigo nogueria
shogun vs henderson
arona vs melendez
kang vs hansen
oto rozpiska na dzis. jesli sie wszystko potwierdzi to troche brak mi slow, zeby opisac jak bardzo nie moge sie doczekac tej gali.
same kocury...
ciesze sie, ze crocop jeszcze raz zawalczy z barnettem. mysle, ze crocop znowu wygra, ale z pewnoscia nie tak latwo jak ostatnio.
jesli hodzi o fedora to wygrywa w rundzie 1 poprzez akcje w parterze, duze proawdopodobienstwo, ze to bedzie poddanie, ale nie zdziwilbym sie jesli hunt dostanie z 10 stopow po czym sedzia przerwie walke. hunt jesli raz pojdzie na plecy, to sie z nich juz nie podniesie.
kocham pride!!!
jednak w tej rozpisce brakuje mi takich nazwisk jak gsp, bj penn czy matt hughes...
Napisano Ponad rok temu
ale mi nieprzeszkadzalaby wlasnie taka rozpiska...
Napisano Ponad rok temu
Barnett dopiero co z CroCopem walczył i rozumiem, że tak organizatorzy, jak i Barnett mogą chcieć rematchu na świeżo, a nie po tak wyczerpujących walkach, jakie stoczył Barnett poprzednim razem... ale ja tam bym dał Mirkowi kolejną szansę na zdobycie tytułu wagi ciężkiej (vs Fedor), a Barnettowi przeciwstawił Hunta.
Albo jeszcze lepiej - dać Silvie szansę odegrania się na Huncie, a Barnetta i Nogueirę zestawić w parterowej walce wieczoru. No, ale to też w sumie niedawno było...
Albo Yoshidzie dać kolejną szansę odegrania się na Silvie. Od powtórek ich walk zaczynałem kibicowanie Pride i dzięki tym walkom złapałem bakcyla - bardzo chętnie oglądałbym jeszcze więcej takich starć.
Co tam. Możliwości jest bardzo dużo, ale jak by nie było, to zestawienie zawodników jest zajebisty i pozostaje mieć nadzieję, że sama gala przerośnie oczekiwania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czytaj co napisano wyżej, man...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRIDE czy UFC?
- Ponad rok temu
-
Turniej MMA wsrod osob publicznych
- Ponad rok temu