Zawodnicy wytypowani do walki na SHOCKVAWE 2006
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no bo co to za emocje ogladac jak Shogun rozjezdza Nakamure?Ale z czym? Jak dla mnie jedna z ciekawiej zapowiadających się walk wieczoru. Co do ostatniego Bushido, to się zgodzę, wiało nudą.
Mradu, odgrzewany kotlecik z kiepskiego miesa? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
co do tego czego nie wiesz... coz, mlody jestes. mozesz jeszcze nie wiedziecco przez to rozumiesz?Dlatego Pride zatakowalo rynek Amerykanski,bo w Japoni maja troche spalone mosty.
Pride od jakiegos czasu jest posadzane o powiazania z jakuza,przez to stracili umowe z FujiTv.Po tym incydencie stracili wielu sponsorow. Jak wiadomo telewizyjna umowa to podstawa(finansowa) dla tak duzej federacji.Przez to musieli szukac nowych partnerow no i rynku:).Niewiem jaki kanal w Japoni pokazuje teraz Pride i czy wogule jakis pokazuje.Gdzies niedawno czytalem,ze staraja sie o nowy kontrakt z FujiTv lub jakas inna konkretna stacja ale niewiem jakie sa tego efekty.Naszczescie Pride pokazuja tez w Korei,wiekszosc streamow w necie jest wlasnie z koreanskiej tv.
Napisano Ponad rok temu
Mysle, że walkę te wygra Ishida na punkty. Będzie sprowadzał Gomiego do partneru i tu GnP. Chodź jak wróca do stójki to Gumiś może zamieszać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to teraz zostanie mi w zyciu chyba tylko lezec krzyzem, a i to na wiezy zebym w przyszlosci mial wyzsze odpowiedzinechrist, takiej niskiej wypowiedzi sie po Tobie nie spodziewalem.
Czego niby nie wiem?
jak wynika z powyzszego zestawienia sprawa jest bardzo prosta. otoz: nie wiesz czemu. proste nie?Nie wiem czemu niby walka Shoguna z Nakamura mialaby byc gorsza
mkimura, walka moze byc ciekawa, i oby taka byla. ale badzmy realistami
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do Chuck vs Tito, to imho wynik moze rozny. Tito, pomimo tego ze niektorzy bardzo go nie lubia, jest czolowym zawonikiem swojej wagi. no i przez pare lat byl w koncu mistrzem. dlatego uwazam, ze walka bedzie ciekawa chocby dlatego, ze ciezko wg mnie typowac zwyciezce. rownie dobrze moze rozwinac sie na korzysc jednego jak i drugiego fightera.
a Nakamura? Shogun przeciez jest mistrzem GP. Japonczyk moze mu conajwyzej stawic zaciety opor. nawet jesli (a pewnie tak jest) N ma dobry parter i przyzwoita stojke, to S ma zajebista stojke i bardzo dobry parter
ale powoli zaczyna nasza dyskusja przypominac rozmowe o wyzszosci jednych swiat nad drugimi
powiem tak. Chuck vs Tito II to walka HIT. w rozpisce Shockwave sa solidne walki, owszem, ale nie ma hitow. przynajmniej biorac pod uwage zestawienie nazwisk walczacych ze soba zawodnikow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kazuyuki Fujita vs Eldari Kurtanidze - cięzka przeprawa dla debiutanta...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Chuck vs Tito II to walka HIT"
ps. ta walke powinno sie wykupic w komplecie z sesciopakiem budweisera i duza pacza chipsow ziemniaczanych...
Napisano Ponad rok temu
Jaka bzdura juz Fujita walczyl z zapasiorem medalista olimpijskim w K-1 i chyba wszyscy wiedza jak to sieskonczylo, pewnie ten tez nie bedzie przygotowany kompletnie do walki w stojce.
8O 8O 8O 8O 8O
Chriser, a masz cos do powiedzenia? Jak nie to sie nie wypowiadaj.
Napisano Ponad rok temu
kiedy_ostatni_raz/ktore_ostatnie UFC ogladales?nagroda glowna za text roku...
"Chuck vs Tito II to walka HIT"
ps. ta walke powinno sie wykupic w komplecie z sesciopakiem budweisera i duza pacza chipsow ziemniaczanych...
Napisano Ponad rok temu
Hidehiko Yoshida vs. James Thompson- biedna walka - nie wiem po co DSE woogóle wystawia do walk Thompson. Yoshi udusi go w 1 rundzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Małego jak małego. Widziałeś kiedyś Yoshidę z jego czasów judo? Tam był chudziutki. Teraz to zupełnie inna bajka.małego japonczyka
A co do walki to pytanie tylko, czy to będzie duszenie, czy juji gatame, czyli balacha.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=85961
żeby znowu po gali nie było 29 tematów o tej samej gali.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRIDE czy UFC?
- Ponad rok temu
-
Turniej MMA wsrod osob publicznych
- Ponad rok temu
-
nowy przeciwnik fedzia - konkurs on-line
- Ponad rok temu