w autobusie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzozio niewiem jak u was w miescie ale u nas kierowaca autobus moze maksymalnie jednego dnia 8h jezdzic(pewnie z tramwajami bylo by tak samo) wiec nie mow o 14h roboty bo to jest wprost zagrozenie dla wszystkich na ulicy jak i samego kierowcy... tyrka szofera letka nie jest, bywa ze po 14h sie snuje w korkach i chuj inszym do tego kiedy on sie fajkiem albo seta podpiera
jesli ja wracam po 8 h roboty i tez mam ochote na fajka to nie jaram go w autobusie tylko po wyjsciu(ew przed), kierowca nie jezdzi non stop bez przerwy wiec zajarac sobie moze za jakis czas.....
Napisano Ponad rok temu
rzozio niewiem jak u was w miescie ale u nas kierowaca autobus moze maksymalnie jednego dnia 8h jezdzic(pewnie z tramwajami bylo by tak samo) wiec nie mow o 14h roboty bo to jest wprost zagrozenie dla wszystkich na ulicy jak i samego kierowcy... tyrka szofera letka nie jest, bywa ze po 14h sie snuje w korkach i chuj inszym do tego kiedy on sie fajkiem albo seta podpiera
jesli ja wracam po 8 h roboty i tez mam ochote na fajka to nie jaram go w autobusie tylko po wyjsciu(ew przed), kierowca nie jezdzi non stop bez przerwy wiec zajarac sobie moze za jakis czas.....
no niby tak, ale jak się zdenerwuje korkiem, które przedłuża mu czekanie na przerwę to się może zirytować i odpalić w kabinie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ja martensów nie nosze, ale stosunek do tytoniu jak wyżej... chyba że ktoś se żujeDar75, to widzę, że masz podobne upodobania obuwnicze i podobny stosunek do papierosów, jak ja
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jeden strzał na cwaniaka?
- Ponad rok temu
-
Taekwondo cz Karate
- Ponad rok temu
-
Jak zachować się w takiej sutuacji?
- Ponad rok temu
-
Ju-Jutsu czy Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Walka z psem
- Ponad rok temu
-
Nozyk i dyskoteka... (Wrocław, 15.10.2006)
- Ponad rok temu
-
Panna agresorką?
- Ponad rok temu
-
głową w ściane...?
- Ponad rok temu
-
ulica a le parkour
- Ponad rok temu
-
dzidek- czyli dres krojacy ludzi :)