Taka nasza ludzka słabość..trzymanie się swoich czterech liter i myślenie jak by tu tylko samemu nie oberwać i jak najszybciej do domu;] Co do uciekających na sam widok...już niedługo to ludzię będą bali się z domów wychodzić(włascieiw niektórzy sądząc po tym to już się boją), całe szczeście ,że są zakupy przez internet i nei trzeba nigdize wyłazić
  Taka nasza ludzka słabość..trzymanie się swoich czterech liter i myślenie jak by tu tylko samemu nie oberwać i jak najszybciej do domu;] Co do uciekających na sam widok...już niedługo to ludzię będą bali się z domów wychodzić(włascieiw niektórzy sądząc po tym to już się boją), całe szczeście ,że są zakupy przez internet i nei trzeba nigdize wyłazić 
w autobusie
Napisano Ponad rok temu
  Taka nasza ludzka słabość..trzymanie się swoich czterech liter i myślenie jak by tu tylko samemu nie oberwać i jak najszybciej do domu;] Co do uciekających na sam widok...już niedługo to ludzię będą bali się z domów wychodzić(włascieiw niektórzy sądząc po tym to już się boją), całe szczeście ,że są zakupy przez internet i nei trzeba nigdize wyłazićNapisano Ponad rok temu
rzozio niewiem jak u was w miescie ale u nas kierowaca autobus moze maksymalnie jednego dnia 8h jezdzic(pewnie z tramwajami bylo by tak samo) wiec nie mow o 14h roboty bo to jest wprost zagrozenie dla wszystkich na ulicy jak i samego kierowcy... tyrka szofera letka nie jest, bywa ze po 14h sie snuje w korkach i chuj inszym do tego kiedy on sie fajkiem albo seta podpiera
jesli ja wracam po 8 h roboty i tez mam ochote na fajka to nie jaram go w autobusie tylko po wyjsciu(ew przed), kierowca nie jezdzi non stop bez przerwy wiec zajarac sobie moze za jakis czas.....
Napisano Ponad rok temu
rzozio niewiem jak u was w miescie ale u nas kierowaca autobus moze maksymalnie jednego dnia 8h jezdzic(pewnie z tramwajami bylo by tak samo) wiec nie mow o 14h roboty bo to jest wprost zagrozenie dla wszystkich na ulicy jak i samego kierowcy... tyrka szofera letka nie jest, bywa ze po 14h sie snuje w korkach i chuj inszym do tego kiedy on sie fajkiem albo seta podpiera
jesli ja wracam po 8 h roboty i tez mam ochote na fajka to nie jaram go w autobusie tylko po wyjsciu(ew przed), kierowca nie jezdzi non stop bez przerwy wiec zajarac sobie moze za jakis czas.....
no niby tak, ale jak się zdenerwuje korkiem, które przedłuża mu czekanie na przerwę to się może zirytować i odpalić w kabinie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

pozdro
Napisano Ponad rok temu
 ...
  ...Ja martensów nie nosze, ale stosunek do tytoniu jak wyżej... chyba że ktoś se żujeDar75, to widzę, że masz podobne upodobania obuwnicze i podobny stosunek do papierosów, jak ja
pozdro

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jeden strzał na cwaniaka? Jeden strzał na cwaniaka?- Ponad rok temu 
- 
			 Taekwondo cz Karate Taekwondo cz Karate- Ponad rok temu 
- 
			 Jak zachować się w takiej sutuacji? Jak zachować się w takiej sutuacji?- Ponad rok temu 
- 
			 Ju-Jutsu czy Taekwondo Ju-Jutsu czy Taekwondo- Ponad rok temu 
- 
			 Walka z psem Walka z psem- Ponad rok temu 
- 
			 Nozyk i dyskoteka... (Wrocław, 15.10.2006) Nozyk i dyskoteka... (Wrocław, 15.10.2006)- Ponad rok temu 
- 
			 Panna agresorką? Panna agresorką?- Ponad rok temu 
- 
			 głową w ściane...? głową w ściane...?- Ponad rok temu 
- 
			 ulica a le parkour ulica a le parkour- Ponad rok temu 
- 
			 dzidek- czyli dres krojacy ludzi :) dzidek- czyli dres krojacy ludzi :)- Ponad rok temu