Re: Noga...
Miałem podobnie, tylko że mi się w stójce przeprostowała, no i niestety poczekałem półtora tygodnia, ale przez cały czas nie mogłem do końca wyprostować, więc wizyta u lekarza no i to było jakieś pourazowe zapalenie stawu czy coś takiego, skończyło się na dwóch zastrzykach
A powiedz jaki to jest blokowanie, najlepiej usiądź na podłodze z wyprostowanymi nogami, i spróbuj docisnąć to kolano, tak żeby się wyprostowało, bo po przeczytaniu pewnej ilości materiałów o kolanach, wiem że występują dwa sposoby blokowania, pierwsze jest elastyczne (możesz dopchnąć mimo bólu) przy takim jest to przedewszystkim obrzęk kolana, albo jak u mnie zapalenie, kiedyś to powinno przejść samo
drugie jest trwałe to znaczy nawet ręką nie dopchniesz, no i tu pojawia się problem bo przeważnie wiąże się to z zerwaniem wiązadła ACL, a kawałki jego dostały się pomiędzy staw, no i tu to nie wiem co byś robił to samo nie przejdzie.
ale i tak radzę wybrać się do lekarza, jak nie chcesz odrazu to poobserwuj to kolano z tydzień, ale i tak pewnie skończy się u lekarza