Na wypadek gdyby Mr. Samobój (hara-kiri
 ) nie odebrał wiadomości prywatnej przed jutrzejszym stażem - na wypadek, gdyby ktoś przed stażem jeszcze zajrzał na to forum - jakie macie znaki rozpoznawcze? Tutaj lub PM poproszę. Wstydzenie się wstydzeniem, picie piwa piciem, ale, kurde, podejść i grabę co poniektórym uścisnąć chętnię bym podszedł i uścisnął.
  ) nie odebrał wiadomości prywatnej przed jutrzejszym stażem - na wypadek, gdyby ktoś przed stażem jeszcze zajrzał na to forum - jakie macie znaki rozpoznawcze? Tutaj lub PM poproszę. Wstydzenie się wstydzeniem, picie piwa piciem, ale, kurde, podejść i grabę co poniektórym uścisnąć chętnię bym podszedł i uścisnął.  Chociażby w niedzielę, jeśli jutro się nie uda.
  Chociażby w niedzielę, jeśli jutro się nie uda.Oczywiście temat do usunięcia (coby forum nie zaśmiecać) kiedy już dostanę odpowiedź, co jasno i wyraźnie zasygnalizuję.

No, to czas spać.

Chociaż kto wie... może z którymś z szanownych vortalowiczów ćwiczyłem, ale o tym nie wiem...?
  Chociaż kto wie... może z którymś z szanownych vortalowiczów ćwiczyłem, ale o tym nie wiem...?  

FaceBook
 FaceBook