Ciut późno żem się zreflektował, ale...
Napisano Ponad rok temu
Na wypadek gdyby Mr. Samobój (hara-kiri ) nie odebrał wiadomości prywatnej przed jutrzejszym stażem - na wypadek, gdyby ktoś przed stażem jeszcze zajrzał na to forum - jakie macie znaki rozpoznawcze? Tutaj lub PM poproszę. Wstydzenie się wstydzeniem, picie piwa piciem, ale, kurde, podejść i grabę co poniektórym uścisnąć chętnię bym podszedł i uścisnął. Chociażby w niedzielę, jeśli jutro się nie uda.
Oczywiście temat do usunięcia (coby forum nie zaśmiecać) kiedy już dostanę odpowiedź, co jasno i wyraźnie zasygnalizuję.
No, to czas spać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyzwyczajaj sie, bedzie jeszcze piekniej... :twisted: :twisted: :twisted:Pięknie panowie, pięknie. Dlatego właśnie nie ma integracji w polskim aikido.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie to temat można już skasować, jeśli ktoś czuje przemożną taką potrzebę.
Napisano Ponad rok temu
mnie niestety jutro nie bedzie, mam wazne wyklady przez caly dzien
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po koszulkach nie patrzyłem, bo w szatniach i na korytarzach był zdecydowanie zbyt wielki tłok. No, a na macie - biało i biało-czarno, a koszulek jak na lekarstwo.Zaglądam w ten temat tu lejt, ale... miałem w Wawie koszulkę, po której można było mnie skojarzyć z forum... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja Ciebie widziałem kilkakrotnie, ale ni cholery nie mogłem skojarzyć, gdzie ja wcześniej widziałem tą bródkę.Chociaż kto wie... może z którymś z szanownych vortalowiczów ćwiczyłem, ale o tym nie wiem...?
Napisano Ponad rok temu
Odebrałem Twoją wiadomość w sobotę rano, na trasie do Wawy, jedząc śniadanko w cepeenie. Usiłowałem nawet Ci odpisać, ale niestety nie udała mi się ta sztuka, choć próbowałem kilka razy, aż mi jajecznica wystygła
Następną razą trza się Droga Młodzieży ustawić wcześniej. A tak, z Irimim se tylko pogadaliśmy i to niewiele bo przez barierkę głównie, z Garrym chwilkę po gali. Nawet pobiegaliśmy po parkingu w poszukiwaniu Shawnee, ale ten się schował za jakimś autobusem :wink: A przed samą galą, kiedy stałem sobie obok ekipy z CAA, dzięki uprzejmości której w ogóle się na galę załapałem ( poklon ), widziałem wśród nich jakiegoś młodziana, ale pomyślałem, że jak podjadę z tekstem „ShabuShabu?” to se pomyśli, że mu jakiś czub chce japonckie żarcie wcisnąć, więc odpuściłem :wink:
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
No tak niestety było, do czego z wyraźnym żalem się przyznaję. Może następnym razem... Pozdrawiam.HNawet pobiegaliśmy po parkingu w poszukiwaniu Shawnee, ale ten się schował za jakimś autobusem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ekipa CAA była spora, a do tego podzielona na conajmniej trzy wyraźnie odrębne - choć nie stroniące od siebie - grupki. Ja byłem w czarnym polarze, z czarno-szarą torbą, głównie w towarzystwie jednego człowieka znacznie nawet ode mnie młodszego oraz drugiego w moim wieku, ale o dwie głowy niższego. No, chyba, że masz na myśli pokazową ekipę CAA. Do tej nie przynależałem.A przed samą galą, kiedy stałem sobie obok ekipy z CAA, dzięki uprzejmości której w ogóle się na galę załapałem ( poklon ), widziałem wśród nich jakiegoś młodziana, ale pomyślałem, że jak podjadę z tekstem „ShabuShabu?” to se pomyśli, że mu jakiś czub chce japonckie żarcie wcisnąć, więc odpuściłem :wink:
Pozdrawiam, h-k :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Warsztaty Samurai Game Kraków
- Ponad rok temu
-
Tohei Sensei Demonstration 1988
- Ponad rok temu
-
aikido a realia