Nastek vs. Kubacki w nSport wersja dźwiękowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A o jego braku inteligencji swiadcza jego wszystkie argumenty z walka samuraj vs mma fighter na czele.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sam trenowałem 10 lat judo i jakos nie czuje sie uduchowiony
no wychodzi na to, ze zle trenowales... idz do Kubackiego, to Cie uduchowi
a poza tym to ktorego masz dana? bo to uduchowienie to dopiero powyzej 5 przychodzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kubacki pieprzyl jak potluczony a Nastula uzywal jasnych i konkretnych argumentow jak np ze filozofia w pewnym momencie zostaje w tyle i trzeba wyjsc na mate i wygrac. Natomiast filozofowanie kojarzy mi sie z debilami z "Baru" Sam znam pare osob uwielbiajacych filozoficzne dyskusje o zyciu ale majacych problem ze zdaniem matury...kubacki rewelacyjny po prostu. ale szkoda, bo jednak pawel nie wypada super swietnie. natomiast rozumiem to z jednej strony bo jest zawdonikiem; i mowi jak zawodnik a nie musi dysponowac gadka dzienikarza czy polityka. po co wchodzic w jakies dyskusje o filozofii, a czy boks ma filozofie czy kick o co kamon. w ogole tu nie ma argumentow zadnych logicznych, pawel odszedl od judo do pride i juz koniec, porzucil judo na zawsze. arument w stylu gralem w ping ponga ale pykam tez w tenisa, to znaczy ze splamilem swoja rakietke pingpongowa...
No widac tobie nie wyksztalcily i masz racje to porazka ale twoja. Ja tymniemniej uwazam ze ksztalca.a te wszystkie teksty ze judo i inne sztuki ksztalca psychike uczniow to porazka, .
Napisano Ponad rok temu
Po prostu zazdrości Nastuli i tyle. Nastek dobrze zrobił nie wdając się w dyskusje wobec takich argumentów. Chyba w myśl zasady: Nie kłóć się z debilem bo ktoś patrzący z boku może nie zauważyć różnicy.
Zarzucał Nastkowi, że zostawił szlachetne Judo(co jest oczywiście bzdurą) dla brudnych pieniędzy a jeszcze tak nie dawno wszycy w kadrze pękali ze śmiechu, jak Kubacki porzucił przygotowania do MŚ czy ME (nie pamiętam) bo dostał "role" Ursusa w QUO VADIS. Całe 2 minuty. Myślał chyba, że się posypią kontrakty z Holywood PAJAC.
A patrząc na Nastka jak mimo tych wszytkich gorzkich słów które usłyszał wychodzi w barwach reprezentacji Polski i bije sie na równym poziomie z najlepszymi mistrzami w walce wręcz to serce człowiekowi wali tak mocno, że aż chce zpierś rozerwać.
DR Kubacki powinien sobie uścisnąć dłoń z Prof Maciejem Giertychem który to ostatnio nauczał (podważając teorie ewolucji), że ludzie żyli w czasach dinozaurów dając za dowód przykład, że przecież zapamiętaliśmy w podaniach smoka wawelskiego.
Myśle że argumenty Kubackiego są tego samego kalibru :? . Tak, że panie KUBACKI :dupa:
Napisano Ponad rok temu
Niech wraca lepiej do samoobrony, lepper ma znow wladze to moze cos skapnie.
Napisano Ponad rok temu
Raczej w mysl zasady: ustap a zwyciezysz :wink:Nastek dobrze zrobił nie wdając się w dyskusje wobec takich argumentów. Chyba w myśl zasady: Nie kłóć się z debilem bo ktoś patrzący z boku może nie zauważyć różnicy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odnosnie szacunku i fair play to powinno sie kubackiemu puscic walke bodajze z 6 czy 7 ufc, kiedy jeden maly gostek (hall) lamie sumoce (kitao) nos; po czym sciskaja sie i klaniaja po walce.
9 te hyba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kubacki pieprzyl jak potluczony a Nastula uzywal jasnych i konkretnych argumentow jak np ze filozofia w pewnym momencie zostaje w tyle i trzeba wyjsc na mate i wygrac. Natomiast filozofowanie kojarzy mi sie z debilami z "Baru" Sam znam pare osob uwielbiajacych filozoficzne dyskusje o zyciu ale majacych problem ze zdaniem matury...kubacki rewelacyjny po prostu. ale szkoda, bo jednak pawel nie wypada super swietnie. natomiast rozumiem to z jednej strony bo jest zawdonikiem; i mowi jak zawodnik a nie musi dysponowac gadka dzienikarza czy polityka. po co wchodzic w jakies dyskusje o filozofii, a czy boks ma filozofie czy kick o co kamon. w ogole tu nie ma argumentow zadnych logicznych, pawel odszedl od judo do pride i juz koniec, porzucil judo na zawsze. arument w stylu gralem w ping ponga ale pykam tez w tenisa, to znaczy ze splamilem swoja rakietke pingpongowa...
co do kubackiego to byla ironia. natomiast pamietaj ze ogladaja w 80% laicy i dla nich to wlasnie kubacki zaprezentowal sie lepiej. pawel siedzial wkurwiony ze skrzyzowanymi rekami i gibal sie na krzesle, a jego sposob wypowiedzi nie byl najlepszy. wieskzosc idiotycznych argumentow kubackiego powinien szybko ucinac a nie wchodzic w jakas bezsensowana polemike jak o tej filozofii w sporcie. nie mam mu nic za zle bo jest zawodnikiem a nie specjalista od mediow ale tego typu wywiady sa mocno tendencyjne w zmaierzneiu i doborze rozmowcow. wkurwia mnie to coraz bardziej bo rozdmuchiwanie calej sytuacji ze startami pawla jest zenujace. mocno im zal dupe sciska z zawisci chyba
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ufc 64 spoiler
- Ponad rok temu
-
vovchanchyn
- Ponad rok temu
-
Konfrontacje - przemyslenia po gali
- Ponad rok temu