Real Deal w TVN!!! prosze nie podawać wyników ani fotek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już informują o walce Nastuli na portalach . Tylko nie czytajcie komentarzy bo się zdenerwujecie .
I ciekawe czy będzie jakaś reklama na tvnie, trzeba będzie uważnie wypatrywac .
Napisano Ponad rok temu
aj tam jak nie w tv to w necie sie obejrzy :wink:Nie cieszcie się przedwcześnie, bo zdaje się, że następne gale będą już na płatnej, nowej stacji TVN n2, czy coś takiego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też mnie to trochę zaniepokoiło. Mam nadzieję, że jednak będzie cała gala, ale kto ich tam wie. W weekend mam staż aikido i chciałem pospać, obudzić się na galę, a potem jeszcze trochę pospać, żeby być w jako takiej formie na niedzielę. Pozostaje trzymać kciuki.tak dzis ogladalem na tvnie ostatnia walke Nastka i kilka razy w studio uslyszalem cos w stylu "zapraszamy do walki Pawła z Joshem Barnettem juz w nocy z soboty na niedziele o godzinie 4:30"... ktos wie o co chodzi ?? boje sie, ze zamaist pokazac cala gale beda przez 2,5h gadac i pokazywac stare walki jakies, potem pokaza walke Nastuli i sie skonczy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na żywo. Gala PRIDE Real Deal w Thomas & Mack Center w Las Vegas. Podczas wielkiej gali dojdzie między innymi do pojedynku legendarnego rosyjskiego mistrza, niepokonanego Fedora Emelianenki z Amerykaninem Markiem Colemanem. Zobaczymy też walkę Mauricio Shoguna z Brazylii z Amerykaninem Kevinem Randelmanem, a przede wszystkim pojedynek Paweł Nastula kontra Jose Barnett
no cóż - nikt nie jest wolny od błędów
źródło - tvn.pl
p.s.mam nadzieje ze pokaza cala gale a nie jedna walke.[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mnie sie zdawalo ze ma walczyc tez cro cop ?? czy to moze tylko mi sie zdawalo?? i wiecie cos moze z tym pokazywaniem, znaczy tylko walka nastuli a reszta to urywki jak biega z pampersem czy kazda walka np. rua vs randeleman tez bendzie pokazywana?? POZDRO
Pokazywana będzie cała gala, ok. 4.30 walczyć będzie Nastek.
Napisano Ponad rok temu
Źródło?Pokazywana będzie cała gala, ok. 4.30 walczyć będzie Nastek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozchodzi się o to, że szacowanie, że walka Nastula vs. Barnett odbędzie się o 4:30 jest conajmniej karkołomne, bo poprzednie walki mogą się wszystkie skończyć decyzją, albo wszystkie w pierwszej rundzie i wtedy cały plan pada.
Dlaczego wczoraj w TVNie nie powiedziano: "zapraszamy na galę w sobotę o drugiej w nocy", jeśli transmitowana ma być cała gala, a chcą zwiększyć oglądalnośc? Dlaczego akurat wspomnieli 4:30? Może dlatego (i stąd pytanie o źródło), że od 2 będą puszczać inne pierdoły typu highlighty, poprzednie walki czy Ring Wolny, a dopiero o 4:30 pokażą walkę Nastuli jeno, czyli fragment Real Deal?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgłupieć można - nie wiem, ile piw sobie zakupić...
Napisano Ponad rok temu
Sprawdźcie link jerza i nowy program: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zgłupieć można - nie wiem, ile piw sobie zakupić...
Do kompletnego zgłupienia proponuje zajrzeć na program z soboty :roll:
Napisano Ponad rok temu
Real Deal odbywa się o 21:00 ET, czyli Eastern Time, jeśli się nie mylę. Jeśli to jest czas wschodni, to po naszemu będzie to godzina 3:00 (+6) albo 4:00 (+7; raz jest tak, raz tak, zależnie od czasu letniego, nie chce mi się teraz sprawdzać).
Według Gazety Telewizyjniej gala jest nadal o 2:00.
Napisano Ponad rok temu
A swoją drogą mam 99% pewności, że gala jednak będzie cała nadawana: transmisja zaczyna się o 2 a walki o 3. Jupi :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC: Ultimate Fight Night 7
- Ponad rok temu
-
MIke Bernardo odchodzi na emeryture
- Ponad rok temu
-
Jeden zawodnik - jedna akcja
- Ponad rok temu
-
Walki Mamoru Yamaguchi...pilnie potrzebne!!!
- Ponad rok temu
-
MMA Warszawa treningi na AWFie?????
- Ponad rok temu
-
11.11.2006 - Różalski w turnieju we Francji
- Ponad rok temu
-
ryota matsune highlight
- Ponad rok temu
-
CAGE RAGE SPOILER