Real Deal w TVN!!! prosze nie podawać wyników ani fotek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CET to GMT +1, tak? Wtedy zgoda.Godzina 3 CET (a nie 4), i weź pod uwagę, że GT nie jest zbyt często aktualizowana :-P
Jednak skoro właściwa gala zaczyna się o trzeciej naszego czasu, to czemu oficjalny program TVN podaje, że jednak od 4:30, a wcześniej nadaje inne rzeczy (które niezrozumiale i tak zazębiają się z rzekomą transmisją o 4:30, ale kto by ich tam rozumiał)?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba, że się ma w niedzielę rano staż i chciałoby się być w miarę wypoczętym na trzygodzinny trening. Ale pewnie tak zrobię, że obudzę się o 3:00, na właściwy początek gali, zerknę w TV, a jak będą jakieś farmazony, to walnę w kimę jeszcze i spróbuję do tej 4:30 pospać.ja proponuje wlaczyc tv o 2 i czekac i tyle a co bedzie i o ktorej to sie okaze jedno pewne warto czekac kupic warek redbulli i ogien
Napisano Ponad rok temu
Dalej podaja 2,5 godziny od 4:30 do 7 wiec moze byc cala gala, tym bardziej ze w opisie podaja ze bedzie transmisja gali a nie tylko walki Nastuli.
Moze komus w TVN sie porabalo przeliczanie czasu i dlatego wczesniej podawali 2 w nocy, oby...
Napisano Ponad rok temu
KTO ZA??
Napisano Ponad rok temu
Do tego dojdzie ceremonia, bo jak pierwszy raz na Amerykańskiej ziemi, to musi być pompa i fanfary - i kto wie, czy właściwe mordobicie nie zacznie się właśnie o 4:30 (tak jak ostatnie KSW zaczęło się o 20, ale już od 19 trwały inne rzeczy, nagrody, pokazy czy co tam jeszcze).
EDIT: Wytłuszczenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak mialy byc retransmisje w polsacie to sie zastanawialismy czy w tym tygodniu? czy w nastepnym? a moze za 2 tygodnie ?
Jak jestesmy juz na etapie godzin to nie jest zle :-) (chyba)
Napisano Ponad rok temu
Dla pewności zapytałem na ile ta informacja jest wiążąca. Jak się dowiedziałem - zmiany zawsze są możliwe i zapewnienia na 100% dostać nie mogę. Plan jednak jest ustalony i pozostaje mieć nadzieję, że nie ulegnie zmianie i nic nieprzewidywalnego się nie zdarzy.
Zatem podarujcie sobie kimę. O drugiej start
Napisano Ponad rok temu
A ja jednak pośpię sobie do 3:00, bo obliczenie jest obiektywne i wcześniej gala po prostu nie może się zacząć. Przez pierwszą godzinę będą gadające głowy, poprzednie walki, może kabarety (Ring wolny ) i tym podobne.Postanowiłem nie wierzyć w obliczenia (...) Zatem podarujcie sobie kimę. O drugiej start
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ta pani...no cóż, może stronę zaktualizowali, a ją nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlsnie zobaczylem cos takiego:
SOBOTA 2006.10.21 program dnia tvn
02:00 Kto was tak urządził magazyn
02:00 Telesklep
02:45 Nauka jazdy serial fabularno-dokumentalny
03:09 Kto was tak urządził magazyn
03:35 Usterka serial fabularno-dokumentalny
05:30 Bez montażu
NIEDZIELA 2006.10.22 program dnia tvn
04:30 Gala Pride w Las Vegas: walka Nastula - Bernett
07:00 Telesklep
07:55 Niania serial komedia
JEDNO POKRYWA SIE Z DRUGIM!! to o co TU CHODZI
Napisano Ponad rok temu
Z soboty na niedzielę, to nie podlega żadnej wątpliwości.2 czy tez 4 bez różnicy. Ważne jest czy to będzie z piątku na sobote czy z soboty na niedziele :-)
Wcześniej niż o 3:00 nie zacznie się gala, bo zaczyna się o 18:00 czasu Las Vegas (czyli 21:00 na wybrzeżu wschodnim, czyli o 3:00 - 6 godzin później - u nas). O której zaczną się same walki - to się okaże.no to wkoncu 2, 3 czy moze 4.30?? (...) to o co TU CHODZI
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC: Ultimate Fight Night 7
- Ponad rok temu
-
MIke Bernardo odchodzi na emeryture
- Ponad rok temu
-
Jeden zawodnik - jedna akcja
- Ponad rok temu
-
Walki Mamoru Yamaguchi...pilnie potrzebne!!!
- Ponad rok temu
-
MMA Warszawa treningi na AWFie?????
- Ponad rok temu
-
11.11.2006 - Różalski w turnieju we Francji
- Ponad rok temu
-
ryota matsune highlight
- Ponad rok temu
-
CAGE RAGE SPOILER