bushman - GDZIE?
Napisano Ponad rok temu
Otoz chcial bym sobie zakupic pełnowymiarowego cold steelowskiego bushmana. Nożyk z tego co mi wiadomo do najgorszych nie należy - prosty, mocny, tani, praktyczny i brzydkawy, czyli wszystko co trzeba ma. Do tego dzieki rekojeści stwarza spore pole do eksperymentow - jednym słowem: CHCE GO!
No i tu problem - skad go wziac? Niby zadnych klopotow miec z tym nie powinienem, do niedawna natykałem sie na niego w kazdym niemal sklepie inetowym, ale teraz jak by go wessało... Nie wiem - moze ja poprostu zle szukam, moze lezy gdzies na 1 stronie poszukanej przez google? Jesli tak to prosze mnie uswiadomic.
Dodam ze chce go dostac przez polski internet, bo w poblizu go nie zakupie, a wszelkie podroze czy sciaganie z dalsza przy nozu wartym ~100PLN mija się troche z celem...
Jak ktos zna dobry adres to oczekuje :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A bushman za te 110 złotych, ze swoim 17 cm ostrzem jest idealnym nozem do survivalu dla ubogiego fascynata. WP powinno sie tym zainteresowac i kupic zołnierzom te nozyki zamiast polskiego gerlacha, gdy zabraknie naboi, po przerobieniu na wlocznie mamy dzidę do walki partyzanckiej .
Napisano Ponad rok temu
siekierka fiskarsa i np KJ Erikkosn Mora, czy podobny nóż który się lepiej sprawdzi w surviwalu. 17cm to IMO zdecydowanie zadużo na noż surwiwalowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Uzi