Otoz chcial bym sobie zakupic pełnowymiarowego cold steelowskiego bushmana. Nożyk z tego co mi wiadomo do najgorszych nie należy - prosty, mocny, tani, praktyczny i brzydkawy, czyli wszystko co trzeba ma. Do tego dzieki rekojeści stwarza spore pole do eksperymentow - jednym słowem: CHCE GO!
No i tu problem - skad go wziac?
 Niby zadnych klopotow miec z tym nie powinienem, do niedawna natykałem sie na niego w kazdym niemal sklepie inetowym, ale teraz jak by go wessało... Nie wiem - moze ja poprostu zle szukam, moze lezy gdzies na 1 stronie poszukanej przez google? Jesli tak to prosze mnie uswiadomic.
   Niby zadnych klopotow miec z tym nie powinienem, do niedawna natykałem sie na niego w kazdym niemal sklepie inetowym, ale teraz jak by go wessało... Nie wiem - moze ja poprostu zle szukam, moze lezy gdzies na 1 stronie poszukanej przez google? Jesli tak to prosze mnie uswiadomic.Dodam ze chce go dostac przez polski internet, bo w poblizu go nie zakupie, a wszelkie podroze czy sciaganie z dalsza przy nozu wartym ~100PLN mija się troche z celem...
Jak ktos zna dobry adres to oczekuje :wink:

A swoja droga to jest jednak denerwujace! W tym przedziale cenowym bushman byl chyba jedynym nozykiem, ktory nie strach bylo zabrac do lasu, byl popularny, nei wierze ze zabraklo na niego chetnych! Ale sie juz troche otrzaskal, wiec cold steel zgodnie z polityka nowosci wypuszcza inne ostrza, na ktore oczywiscie przecietnego polaka nie stac
  A swoja droga to jest jednak denerwujace! W tym przedziale cenowym bushman byl chyba jedynym nozykiem, ktory nie strach bylo zabrac do lasu, byl popularny, nei wierze ze zabraklo na niego chetnych! Ale sie juz troche otrzaskal, wiec cold steel zgodnie z polityka nowosci wypuszcza inne ostrza, na ktore oczywiscie przecietnego polaka nie stac   

.
 .

FaceBook
 FaceBook