New begining...
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to "New begining"... więc, może ktoś jeszcze chciałby się pochwalić swoim dzieckiem[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Pochwalcie się swoimi pociechami....
Napisano Ponad rok temu
kto powiedział że ćwiczyć trzeba dopiero od 6 roku, moja mała ma roczek ( na zdjęciu 8 miesięcy ) i patrzajcie jak kopie
Napisano Ponad rok temu
Zapomniałem dopisać :
kto powiedział że ćwiczyć trzeba dopiero od 6 roku, moja mała ma roczek ( na zdjęciu 8 miesięcy ) i patrzajcie jak kopie
przestan molestowac swoje dziecko, nie widzisz jak jest przerazone ?!
Napisano Ponad rok temu
spokojnie, to od flasha w aparacie
a to spoko, myslalem ze od lasera ;-)
Napisano Ponad rok temu
Romanowicz.. raczej zakladanie czarnego pasa, wszystko jedno czy dziecku, czy komukolwiek innemu, kto na niego nie zdal.. jest raczej wbrew zasadom i wygląda to co najmniej niesmacznie:D
Napisano Ponad rok temu
Laser, gratuluję piękne, techniczne Yoko-Geri.
Romanowicz.. raczej zakladanie czarnego pasa, wszystko jedno czy dziecku, czy komukolwiek innemu, kto na niego nie zdal.. jest raczej wbrew zasadom i wygląda to co najmniej niesmacznie:D
... jak będziesz miał dziecko dla którego będziesz wzorem to zobaczymy czy zachowasz zimną krew i nie założysz mu swojego pasa żeby się cieszył, póki co zdjęcia były robione w domu a na trenigach biega z białym i będzie biegał długo bo na tym etpaie to ma być zachęta, zabawa a nie zimnie wyrachowane wychowanie...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wasze zdanie
- Ponad rok temu
-
Bunkai kata stylu gosoku-ryu
- Ponad rok temu
-
Początkujący w karate wszystkich styli łączcie się!
- Ponad rok temu
-
Kata czy Kumite?
- Ponad rok temu
-
Książki karate- porady czy kłamstwo?
- Ponad rok temu
-
Naukowe wytłumaczenie zjawiska...
- Ponad rok temu
-
co sadzicie o sytuacji jaka panuje w PZK ?
- Ponad rok temu
-
Polska Federacja Karate
- Ponad rok temu
-
Kyokushin Stalowa Wola
- Ponad rok temu
-
Kata Wanshu
- Ponad rok temu