zalezy wszystko jak ta kradziez by wygladala...jesli napastnik grozil mi nozem to domyslam sie ze chce go uzyc i jak nie dam portwela to mnie nim potraktuje...i teraz pytanie : czekac az uzyje noza czy jesl mozemy zapodac mu ten noz nie koniecznie pod zebra, moze byc noga...pamietajmy ze jeszcze go napastnik nie uzyl-cos na zasadzie kto pierwszy ten lepszy-ciekawe jak by taka sprawe rozpatrzono??Czyli ktoś chciał nas lekko obić i zabrać nam portfel, a my go zabijamy "za karę" i jest ok?co do obrony to sie zgadzam w 100%...nie powinno byc czegos takiego jak jej przekrocznie...ktos chcal nam zrobic krzyde to my robimy mu ja za "kare"

"moj dom moja twierdza"
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

20 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: "moj dom moja twierdza"
				Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Proźba Proźba- Ponad rok temu 
- 
			 Gdy ktoś nas kopnie, popchnie, opluje czy da w twarz... Gdy ktoś nas kopnie, popchnie, opluje czy da w twarz...- Ponad rok temu 
- 
			 Zlukajcie to. Pozamiatał... Zlukajcie to. Pozamiatał...- Ponad rok temu 
- 
			 Jak uazacie? Jak uazacie?- Ponad rok temu 
- 
			 co stosujecie?? co stosujecie??- Ponad rok temu 
- 
			 Przygoda w Londynie Przygoda w Londynie- Ponad rok temu 
- 
			 Podwijanie rekawów, czyli o co w tym chodzi? Podwijanie rekawów, czyli o co w tym chodzi?- Ponad rok temu 
- 
			 ja pierdziele temat o kfm zamkniety :( ja pierdziele temat o kfm zamkniety :(- Ponad rok temu 
- 
			 czy ktos slyszal o tej sztuce walki ??? czy ktos slyszal o tej sztuce walki ???- Ponad rok temu 
- 
			 Szansa Szansa- Ponad rok temu