Muay Thai zaocznie - Kraków
Napisano Ponad rok temu
Od najbliższego piątku ruszają treningi
Muay Thai w Grappling Kraków.
A dokładnie w Szkole Podstawowej nr 90, ul. Serbska 14 (wejście z tyłu szkoły):
kliknij „zobacz mapę” [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
W pobliże Serbskiej można dojechać tramwajami: 6 i 24 oraz autobusami: 164, 174, 204.
Plan treningów:
Piątek - 18.30
Sobota - 12.00
Niedziela - 12.00
tel. 1 - 608-821-423
tel. 2 - 508-189-145
Zapraszam
Roman Cupryś (w Grappling Kraków znany jako Żółwik :wink: )
Napisano Ponad rok temu
W pobliże Serbskiej można dojechać tramwajami: 32,34, 36 i 38 oraz autobusami: 104, 164 i 174.
Napisano Ponad rok temu
2 x w tygodniu - 60 PLN miesięcznie
pojedynczy trening - 10 PLN
Dla osób które trenują w Grappling Kraków w innych grupach opłata wyniosi 50%.
Napisano Ponad rok temu
pojedynczy trening - 15 PLN
Sorry - inflacja
Napisano Ponad rok temu
Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych.
W tym czasie odbywa się Turnieju Pierwszych Walk MuayThai o Puchar Burmistrza Niepołomic. Jestem sędzią Muay Thai i muszę na nim być.
Zapraszam także osoby zainteresowane na ten turniej. Ja będą tym, który puszcza czas, jakby co. :wink:
Napisano Ponad rok temu
To juz wiem w kogo rzucac popcornem z trybunZapraszam także osoby zainteresowane na ten turniej. Ja będą tym, który puszcza czas, jakby co. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo proszę o zakaz sprzedaży popcornu podczas ww imprezy sportowej.
Timekeeper
Napisano Ponad rok temu
ring_one
/też wiadomość do organizatora turnieju w Niepołomicach/
Napisano Ponad rok temu
a tak na serio to bardzo pojechalbym chetnie w roli widza i przy okazji pogadac z panem ktory w Grappling Kraków jest znany jako Żółwik
W jakich godzinach maja byc te zawody?
Napisano Ponad rok temu
3 x w tygodniu - 70 PLN miesięcznie
8O
niech to cholera, szkoda zem nie z krakowa w poznaniu jakis j****y wyzysk za 2 treningi w tygodniu
Napisano Ponad rok temu
niech to cholera, szkoda zem nie z krakowa w poznaniu jakis j****y wyzysk za 2 treningi w tygodniu
bo to specjalna wersja dla nas centusiow 8)
nikt normalny by wiecej za muay thai w kraku nie dal :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
bo to specjalna wersja dla nas centusiow 8)
nikt normalny by wiecej za muay thai w kraku nie dal
wrrr......
lubie poznan ale jawnie w ch***a leca wrrrr, u nas w ogole jakies wygorowane ceny sa jak cholera
Napisano Ponad rok temu
Czy ja wiem czy wygórowane, zależy na kogo sie trafi. U nas w klubie jest 8 dych za 5 treningow w tygodniu[treningi TKD], więc chyba rozsądna cenawrrr......
lubie poznan ale jawnie w ch***a leca wrrrr, u nas w ogole jakies wygorowane ceny sa jak cholera
Więcej szczegółów: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
U nas w klubie jest 8 dych za 5 treningow w tygodniu[treningi TKD], więc chyba rozsądna cena
mowiac - w ogole wygorowane ceny - mialem na mysli te SW ktore mnie interesuja czyli MT, tudziez MMA badz BJJ , tajski w poznaniu jest faktycznie drogi za smieszne dwa treningi tygodniowo i to chyba z powodu przyrostu popularnosci takie ceny w p-n, a co do taekwondo to 80 za 5 treningow to zajebiscie, ale ja niestety tego sportu fanem nie jestem gdyby tak sie miala sprawa z tajskim.... :roll:
pozdrawiam Krakow
Napisano Ponad rok temu
8O3 x w tygodniu - 70 PLN miesięcznie
W Poznaniu macie dobrego trenera. A ja... cóż... Żółwik jestem
Normalny się trafiłnikt normalny by wiecej za muay thai w kraku nie dal :wink: :wink: :wink:
pozdrawiam Poznań
Napisano Ponad rok temu
W Poznaniu macie dobrego trenera.
Cypis, dobrze rozumiem ze o Panu Samolewskim mowisz?
Coz, bardzo mozliwe, ale za dwa treningi tygodniowo 100 zl to dla mnie sporo . A 70 zl to sie juz lepiej patrzy MT strasznie pociagajacy sport :twisted: , ale zobaczymy co z tym sianem. Skoro Cypis faktycznie mowisz ze Pan S. jest godnym trenerem to warto wydac ta stowke za treningi z nim. Zobaczycie, jeszcze sklepie na ringu Buakawa Por. Pramuka hehehe :twisted:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dobrze. :wink:Cypis, dobrze rozumiem ze o Panu Samolewskim mowisz?
Idź i zobacz. To są Twoje pieniądze i Ty oceniasz na ile treningi spełniają Twoje oczekiwania.Skoro Cypis faktycznie mowisz ze Pan S. jest godnym trenerem to warto wydac ta stowke za treningi z nim.
BTW 2 x tydzień to za mało jak na wyczynowe uprawianie czegokolwiek (mam na myśli udział w zawodach). Dowiedz się, może zawodnicy mają dodatkowe treningi. :roll:
Odczep się od mojego idola.Zobaczycie, jeszcze sklepie na ringu Buakawa Por. Pramuka hehehe :twisted:
Jak go sklepiesz, to ja sklepię Ciebie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turniej pierwszych walk w Sieradzu
- Ponad rok temu
-
Profesjonalna sekcja Thai Kick Boxing Łódź, Zapraszamy!!!
- Ponad rok temu
-
SEKCJE MUAY THAI POZNAN !!!!! NAJLEPSZE I NAJCIEZSZE
- Ponad rok temu
-
Polak Interkontynentalnym Mistrzem Świata MuayThai WMC
- Ponad rok temu
-
Pytanie o Low-kick.
- Ponad rok temu
-
SANDA (chińska wersja kick-boxingu) w Szczecinie