A dopuścisz do starcia gdy będzie różnica wagowa większa niż jedna kategoria :roll:A ja wam to starcie sędziował będę.
Muay Thai zaocznie - Kraków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 x tydzień to za mało jak na wyczynowe uprawianie czegokolwiek (mam na myśli udział w zawodach).
wlasnie o to chodzi ze nie chce sie bawic rekreacyjnie, w tej kwestii jestem dosyc ambitny, ale niestety na przeciw ambicji wyjechala kwestia siana, bom mlody szczur jest i stalego dochodu nie posiadam, a staruszkowie powiedzieli ze "sponsorowac moich glupich pomyslow nie beda i jak chce dac sobie obic morde to mam sam na siebie placic". ehh co poradzic.
Dowiedz się, może zawodnicy mają dodatkowe treningi.
Wg [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zawodnicy maja wiecej treningow ale nie bardzo rozumiem co to ma do mnie, ze niby moge wpadac tez do nich? swoja droga zawodnicy maja dobrze - treningi darmowe :roll:
Odczep się od mojego idola.
Cypis, to jest tak samo Twoj idol jak i moj I to oczywiscie zart byl :twisted: Dostac od niego KO na ringu to jak spelnienie marzen
Moze poki co, zeby nie tkwic w martwym punkcie to pochodze na boks, tanszy jest a przynajmniej pocwicze lapy :roll:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym mieć zawodników z takim nastawieniem. :twisted:... o to chodzi ze nie chce sie bawic rekreacyjnie, w tej kwestii jestem dosyc ambitny...
Jakbym słyszał moją mamusię. :roll:... staruszkowie powiedzieli ze "sponsorowac moich glupich pomyslow nie będą...
Idol ten sam. Marzenia inne.Cypis, to jest tak samo Twoj idol jak i moj [...] Dostac od niego KO na ringu to jak spelnienie marzen
Boks jest świetnym pomysłem. :wink:Moze poki co, zeby nie tkwic w martwym punkcie to pochodze na boks, tanszy jest a przynajmniej pocwicze lapy :roll:
W razie czego powołaj się na chłopaków z Krakowa. Ja jestem ten mały co prawie zawsze mierzy czas na zawodach PZMT. :wink:Na razie wyslalem maila...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
W czasie zajęć odbywa się Liga BJJ w której najprawdopodobniej wezmę udział. :wink:
Napisano Ponad rok temu
.W czasie zajęć odbywa się Liga BJJ
to nie liga tylko zawody WEWNĘTRZNE GK :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Studia zaoczne są dla pracujących i ich zajęcia są w piątek popołudniu i w weekend.
Taka analogia. :wink:
2. Czasami gdy mnie Barth. , to zawodnicy mnie na oczy nie widzą.
Napisano Ponad rok temu
Czasami gdy mnie Barth. , to zawodnicy mnie na oczy nie widzą.
eeee kiedy ja z Tobą w ogóle boxowałem 8) nie chcesz sie dać namówić na sparring cały czas zasłaniając się tym, że podobno słabszych nie bijesz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przybyłem, , zwyciężyłem. :wink:Sorry chciałem podnieść rangę zawodów w których zwyciężę :wink:
Napisano Ponad rok temu
Żółwik zawalczył, pozamiatał 8) i poszedł trening prowadzić 8)
A co do wchodzenia do Twojej kategorii wagowej... to Ty sie bijesz z stójki, ja z kolan - everything goes - i bedzie :wink:
może być ? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Dobra Barth. to ja wejdę do Twojej kategorii i .A co do wchodzenia do Twojej kategorii wagowej...
Ale jeszcze nie teraz - muszę trzymać wagę na MP w Łodzi.
Ty z kolan a ja z kolanami... Ty sie bijesz z stójki, ja z kolan - everything goes ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odbędą się w Nowej Hucie oś. Albertyńskie 1 - Hotel Lipsk, Siłownia Gladiator (5 min. od Ronda Generała Maczka).
Jeżeli się wykażemy, to może te staną się regularnym dodatkowym treningiem niedzielnym.
Zajęcia o 12-tej odbędą sie normalnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turniej pierwszych walk w Sieradzu
- Ponad rok temu
-
Profesjonalna sekcja Thai Kick Boxing Łódź, Zapraszamy!!!
- Ponad rok temu
-
SEKCJE MUAY THAI POZNAN !!!!! NAJLEPSZE I NAJCIEZSZE
- Ponad rok temu
-
Polak Interkontynentalnym Mistrzem Świata MuayThai WMC
- Ponad rok temu
-
Pytanie o Low-kick.
- Ponad rok temu
-
SANDA (chińska wersja kick-boxingu) w Szczecinie