co stosujecie??
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie (w samoobronie) uzylem tylko 2 rzeczy:
cegla-efekt: natychmiastowe KO
gaz KO pieprz stozek- mialem za malo...2 przeciwnikow wylaczylo kompletnie z walki, a trzeci-no musialem walczyc
wiem ze kastet jest nie legalny i zastanawiam sie nad kupnem czegos co spelni podobna funkce...jakies propozycje ??
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
??Zegarek też się nada :roll:
nie gadacmi tu glupot!! 8) ja sie powaznie pytam....
i macie jakies normalne pomysly czym zastapic kastet??
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
sygnetem, to nie jest nielegalne z tego co wiem, drogie niektore tez nie są
pzdr
dobra to uzywaj sobie sygnetu....
Napisano Ponad rok temu
Spójrz sobie na to tak. Zegarek to całkiem poręczny kastet, nie znasz tego numeru?? Chodzi o taki zegarek na ręke, ściągasz go i zakładasz na dłoni na palcach i już masz coś lepszego niż goła pięść :twisted:
Napisano Ponad rok temu
a wiecie skad wziac cos "ala" kastet tylko bez ochrony na palce i z takim wystajacym "precikiem" moze pelnic funkcje kastetu, jednak juz nie jest identyfikowany przez polskie prawo jako kastet(tak slyszalem)
Napisano Ponad rok temu
Troche się zdziwiłem gdy kolo dostał z całej siły po łapach, a gazrurka sie nawet nie nagieła, myślałem że po pierwszym użyciu pęknie, lub się pognie
O tym że kolo się zwinął na glebie po pierwszym strzale w jego garde nie wspomne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapieprzac na sale i cięzko trenowac, a nie szukac drogi na skróty, przy okazji wypisując głupoty w necie.
nie ma to jak walka wrecz z 3 napastnikami...wiem Ty potrafisz tylu rozjebac bez niczego :roll:
Napisano Ponad rok temu
w sumie nie jest zle ale mi nie przypadlo do gustu
(zapytam kolesia ktory to ma jak sie to nazywa)
ale ja osobiscie chodze z folderkiem i moja mala metalowa latareczka ktora swietnie dziala jako punio i jest perfekcyjna jako wypelniacz dloni
kastet kiedys mialem i uwazam ze jest niszczycielski bo gdzie bys nie trafil to zrobisz spustoszenie(ale to byl pelny kastet z mosiadzu chyba)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przygoda w Londynie
- Ponad rok temu
-
Podwijanie rekawów, czyli o co w tym chodzi?
- Ponad rok temu
-
ja pierdziele temat o kfm zamkniety :(
- Ponad rok temu
-
czy ktos slyszal o tej sztuce walki ???
- Ponad rok temu
-
Szansa
- Ponad rok temu
-
Obrotówka na ulicy?