noze??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O plany to Ty nie pytaj bo plany są zawsze ambitne ale nie zawsze się realizują, i to czasami nie z winy planującego .
Coś mi się widzi, że tylko Doce Pares robiło takie turnieje, więc do nich musisz uderzyć z pytaniem.
Ale chcesz walczyć na noże czy zależy Ci na zdobyciu jakiegoś medalu? Przecież posiadanie złotego/srebrnego/brązowego krążka nie jest wykładnią faktycznych umiejętności. Walki sportowe w minimalnym stopniu pokazują klasę walczących i nie zawsze wygrywa ten który jest lepszy tylko ten który lepiej dostosował się do przepisów !!!
Jeżeli chcesz z sensem poćwiczyć to z grup mi znanych chyba mogę polecić Krissa z Warszawy który ćwiczy na Polach Mokotowskich. Byłem u nich na treningu ( niestety tylko raz ) i widziałem zdrowe ( czytaj - nie komercyjne !!! ) podejście do tematu.
Oczywiście możesz tez zaglądnąć do mnie, do Krakowa. Umiem pokroić chleb, wszystkie warzywa na sałatkę ( a jest tego trochę :wink: ) więc i z człowiekiem nie powinno byc problemu ( kotlety też ja kroję )
Wzięło mnie na żarty, chyba się wyspałem i jestem przed treningiem, to i "micha" się cieszy.
8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ja jestem z wrocka, wiec do Ciebie i Krissa jest daleko...
a ciekawie mnie to o tyle-albowiem zawody zasze dopinguja do wzomozonego wysilku...
we wrocku jest sekcja jkd/doce pares ale z tego co slyszalem nozami za duzo sie nie zajmuja...
chcialbym zobaczyc jaka inni maja koncepcje miziania nozami...:-D
do Hawk-a- napisz prosze na maila-bo nie mam uprawnien do korzystania z prywatnych wiadomosci
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi sie raczej wydaje ze kazdy przegrany( w nozach) sparing powinien cie mobilizowac do wysiłku, a zawody to sobie daroj bo sie zlych nawykow nabawisz.bowiem zawody zasze dopinguja do wzomozonego wysilku...
tyle odemnie pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium FMA-Estokada
- Ponad rok temu
-
Dlaczego w Wawie nie ma FMA?
- Ponad rok temu