Pytanie do kolegów w UK.
Napisano Ponad rok temu
Łyso tak bez czegoś ostrego, ale oni tam pono paranoiczni są i podpaść można nawet za Vicka z blokowanym ostrzem.
Jak w tym kraju Hobbitów traktowany jest tool.
Mam akurat taki, którego ostrze jest blokowane (jak w każdym solidniejszym zresztą), a nie chciałbym podpaść.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam bylem 5 miesiecy. Po jakims miechu biegania do roboty z plecakiem pelnym kanapek odkrylem ze w bocznej kieszeni ciagle jezdzi moje wedkarskie urzadzenie - stary, znaleziony kiedys pod plotem, tradycyjnie rozkladany scyzoryk, majacy po rozlozeniu kolo 30cm. Anglik ktoremu go pokazalem ostrzegl mnie grzecznie zebym lepiej uwazal, bo w przypadku odnalezienia tego przez policje czekaja mnie konsekwencje gorsze niz za posiadnie sporej ilosci narkotykow. Przestrogi wysluchalem, noza z kieszonki nie wyjalem, bo znajdujac go w tej kieszonce poczulem sie jak bym znalazl przyjaciela 2000km od domu :roll: Do konca pobytu nikt go w moim plecaczku nei widzial, ale tez nikt o niego nie pytal, wiec ogolnie chyba spoko :wink: Powodzenia w UK.
Napisano Ponad rok temu
Choć niezupełnie o to mi chodzi. Wiem, że na upartego można nosić, tyle, że ja nie chcę łamać obowiązującego w UK prawa. I wcale nie o szacunek do samego prawa tu chodzi. Po prostu, jak jestem u kogoś w gościach, to stosuje się do zasad obowiązujących w jego domu, nawet jeśli uważam je za idiotyczne. Zależy mi na informacji jak tool ma się do ich przepisów.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
balisong
- Ponad rok temu
-