wlocznia baguazhang
Napisano Ponad rok temu
interesujace jest to ze demonstrujacy (uczen mojego nauczyciela) robi ja wolnije zeby ludziska widzieli co robi a nie dlatego ze nie moze szybciej
to jest tradycyjna forma bagua podzielona na 8 zmian miedzy ktorymi chodz sie po kolku
Napisano Ponad rok temu
dla porównania połowa naszej modliszkowej formy w wykonaniu Gong Yunfei jednego z najlepszych uczniów mistrza Yu:
przy okazji informuję że ruszyła nasza strona w nowej wersji
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawienia
Napisano Ponad rok temu
fajna forma jak dla mnie może za mało typowch ruchów dla włóczni;
dla porównania połowa naszej modliszkowej formy w wykonaniu Gong Yunfei jednego z najlepszych uczniów mistrza Yu:
nie rozumiem sformulowania" typowe ruchy wloczni" - poza tym ze w Twoim clipie jest bardzo duzo "biegania" i podskokow to nie widze roznicy w technice wloczni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Qixing, piękna strona i ZAJEBISTA galeria. Ta "historyczna". Widać, jak się wam fryzury zmieniały
Napisano Ponad rok temu
Mnie się wydaje, że chodzi o pchnięcia włócznią do przodu - tego jest faktycznie znacznie mniej na Twoim Tomku clipie.
Qixing, piękna strona i ZAJEBISTA galeria. Ta "historyczna". Widać, jak się wam fryzury zmieniały
ale żeśmy się wsrzeli z postami, dzięki za opinię są jeszcze błędy na stronie ale poprawiamy. co do fryzur to fakt sami się smiejemy z nas z przed lat.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
(...) Qixing, piękna strona i ZAJEBISTA galeria. Ta "historyczna". Widać, jak się wam fryzury zmieniały
(pozdrowienia Krzysiu, dobrze Cie znow "zobaczyc" po przerwie )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wong Fei Hong
- Ponad rok temu
-
zamrożenie struktury
- Ponad rok temu
-
Pozdrowienia z Pekinu
- Ponad rok temu