lub przestawioną przegrodę w nosie:-/ nie stać mnie na takie testowanie...Pójdź na MT, troche poćwicz, a z czasem napewno będzieszmiał inne spojrzenie na to całe lanie po mordzie (...)
bez obijania gęby?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s.podobno od walenia po gębie też się wzrok psuje,widocznie często zbierasz i dlatego czytasz co drugi post;-]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
formułe light contact stosuje sie do zawodów ale tam nikt Ci nei zagwarantuje nie uszkodzenia nosa.
ja rowniez mam rozwalona przegrode nosową po mocnych sparingach aczkolwiek sparuje dalej. (tzn teraz mialem przerwe w treningach)
powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na tym zakończył bym temat.sprobuj karate kyokushin...nie ma bicia po mordzie rekoma-za to walka jest w full kontakt...na glowe sa kopniecia co chyba juz nie zagrozi w takim stopniu Twojej przegrodzie:D
S.O.S. znalazł dla Ciebie odpowiedni sport, embe.
Ruszaj na trening i nie pokazuj się tutaj dopóki nie spróbujesz kyokushin.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może stary czytaj dokładniej bo z tego,co tu napisałem to uprawiam już chwytane a mam problem z przegrodą, dlatego pytam o walenie po gębie pzdr
p.s.podobno od walenia po gębie też się wzrok psuje,widocznie często zbierasz i dlatego czytasz co drugi post;-]
ekhmmm... tak chyba nie doczytalem (wyjatkowo :roll: ) a co do zbierania to ostatnio dosc mocno sobie przywalilem nunchaku w prawe oko moze to dlatego :roll: wracajac do tematu zgadzam sie z krde pogadasz na ten temat z trenerem i powinno byc dobrze ja na przykald na pierwszych treningach nie mialem rekawic to sparowalem na liscie a od tego nie obijesz sobie tak strasznie geby hyhyhy...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
To ci mniej ostukani wlasnie najmocniej sie piora( pamietam moje pierwsze kilka sparingow, jak i moich kolegow ) z czasem przeciez przychodzi wyczucie i oswojenie sie do tego aby nie wlaczala sie kur.ica po otrzymanym ciosie w czasie sparingu.
dokłądnie, sparuj z osobami doświadczonymi, wiecej sie nauczysz i nie zrobią Ci krzywdy jesli nei zechcą.
Napisano Ponad rok temu
nie zrobią Ci krzywdy jesli nei zechcą.
i w tym jest problem
Napisano Ponad rok temu
i co racja to racja nowi sa najgorsi do sparingow
pierwsze 30 sekund ida na maksa a nastepne 2.5 minuty zdychaja
zreszta to samo na ziemi(pierwsza najtrudniesza lekcja-klepac )
jak nie chcesz sparowac mocno to po prostu podejdz do goscia i powiedz mu ze nie chcesz mocnego sparingu i tyle,to jest sport a nie jakis pojebany fight club
jednym z rodzaji kickboxingu gdzie kontakt moze byc lekki jest savate masz tam assault i combat
ale watpie zebys znalazl savate w polsce
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Michał Chmielewski Vice Mistrzem Świata Muay Thai
- Ponad rok temu
-
trening na gumach w sport uderzanych
- Ponad rok temu
-
Film z obozu K1 Camp w Szczytnie z Markiem Piotrowskim