Skocz do zawartości

Zdjęcie

plan na masę +pomoc

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

budo_s.o.s.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2777 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: plan na masę +pomoc
sredni plan...bic+plecy zle klata + tric zle...barki same zle
patrzylem tylko rozklad ...czwiczen juz mi sie nie chcialo przegladac :]
  • 0

budo_slawi
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 64 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

A MOZE SIE PRZETRENOWALES :roll:
Sprobuj zrobic tydzien przerwy nastepny tydzie zrob 3razy w tyg potem polec planem S.O.S
Nie rozumiem co ma szkola do diety?Robisz sobie w pojemniki dzien wczesniej i jest git.Uzupelnij bialko i wegle nie bierz rekordow (sprawdzianow)czescie niz raz na 6tyg i duzo spij :?
pozdr
  • 0

budo_maveric
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 651 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A MOZE SIE PRZETRENOWALES :roll:
Sprobuj zrobic tydzien przerwy nastepny tydzie zrob 3razy w tyg potem polec planem S.O.S
Nie rozumiem co ma szkola do diety?Robisz sobie w pojemniki dzien wczesniej i jest git.Uzupelnij bialko i wegle nie bierz rekordow (sprawdzianow)czescie niz raz na 6tyg i duzo spij :?
pozdr

Slawi dobrze gada
Plan powinieneś zmieniać co 2 miechy i co tyle samo powinieneś sobie robić tygodniową przerwe.
Plan musisz zmieniać dlatego że jeżeli niebędziesz zaskakiwał swoich mięśni różnymi ćwiczeniami to one się przyzwyczają do wykonywanych obecnie i będziesz stał w miejscu z wynikami.
A przerwy musisz robić żeby zregenerować mięśnie.Regeneracja jest bardzo ważna.
Niektóży układają sobie lekkie treningi na regeneracje,ale tej praktyki nie polecam.
Pamiętaj że musisz uzupełniać białko, jeżeli jesteś przy kości to niemuszisz sokładnie uzupełniać węglowodanów, bo widocznie masz je w nadmiarze w swoim organiźmie.
Pozdro 8)
  • 0

budo_chrystianek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 668 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jeszcze takie dwie stare indianskie zasady jak sie robi mase

eat big sleep big lift big=be big

why run, when u can walk? why walk,when u can stand? why stand,when u can sit down? why sit,when u can lay down?-czyli duzo duzo duzo odpoczynku-po prostu duzo podnos i duzo odpoczywaj

no i to co mi zawsze trener powtarzal-eat alot of dead animals :) (a ja w sumie to prawie wegetarianin jestem :) )
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025