plan na masę +pomoc
Napisano Ponad rok temu
patrzylem tylko rozklad ...czwiczen juz mi sie nie chcialo przegladac
Napisano Ponad rok temu
Sprobuj zrobic tydzien przerwy nastepny tydzie zrob 3razy w tyg potem polec planem S.O.S
Nie rozumiem co ma szkola do diety?Robisz sobie w pojemniki dzien wczesniej i jest git.Uzupelnij bialko i wegle nie bierz rekordow (sprawdzianow)czescie niz raz na 6tyg i duzo spij :?
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Slawi dobrze gadaA MOZE SIE PRZETRENOWALES :roll:
Sprobuj zrobic tydzien przerwy nastepny tydzie zrob 3razy w tyg potem polec planem S.O.S
Nie rozumiem co ma szkola do diety?Robisz sobie w pojemniki dzien wczesniej i jest git.Uzupelnij bialko i wegle nie bierz rekordow (sprawdzianow)czescie niz raz na 6tyg i duzo spij :?
pozdr
Plan powinieneś zmieniać co 2 miechy i co tyle samo powinieneś sobie robić tygodniową przerwe.
Plan musisz zmieniać dlatego że jeżeli niebędziesz zaskakiwał swoich mięśni różnymi ćwiczeniami to one się przyzwyczają do wykonywanych obecnie i będziesz stał w miejscu z wynikami.
A przerwy musisz robić żeby zregenerować mięśnie.Regeneracja jest bardzo ważna.
Niektóży układają sobie lekkie treningi na regeneracje,ale tej praktyki nie polecam.
Pamiętaj że musisz uzupełniać białko, jeżeli jesteś przy kości to niemuszisz sokładnie uzupełniać węglowodanów, bo widocznie masz je w nadmiarze w swoim organiźmie.
Pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
eat big sleep big lift big=be big
why run, when u can walk? why walk,when u can stand? why stand,when u can sit down? why sit,when u can lay down?-czyli duzo duzo duzo odpoczynku-po prostu duzo podnos i duzo odpoczywaj
no i to co mi zawsze trener powtarzal-eat alot of dead animals (a ja w sumie to prawie wegetarianin jestem )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KRE-ALKALYN
- Ponad rok temu
-
Red Bull + alkohol
- Ponad rok temu
-
CZY WARTO ...
- Ponad rok temu
-
football amerykaski w poznainiu!
- Ponad rok temu
-
Zmienic styl?Doswiadczonych prosze o pomoc...
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie
- Ponad rok temu
-
pęknięta żyła
- Ponad rok temu
-
Run Warsaw 2006
- Ponad rok temu
-
czy stawy...??