CZY WARTO ...
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy treningu 2xtyg nie widzę naweł ćwierć grama potrzeby wchłaniania jakiejkolwiek chemii?
Organizm sam da ci znać lekko wzmożonym głodem, żeby do obiadu wziąc dokładkę, a przy 5 dnich odpoczynku w tygodniu mieśnie zregenerują Ci się na 150% bez dodatkowej pomocy
Napisano Ponad rok temu
EDIT: Oki nie odpwiadajcie na moje pytanie, bo faktycznie koledze temat sie zepsuje. Sorka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem skad to sie teraz wzielo, a moze zawsze bylo. pewnie jednak zawsze bylo, ze wszyscy chca jak najszybciej i jak najlatwiej. pamietajcie, ze trening ciala to dlugoterminowa inwestycja, ze to pot, krew i lzy i dobrze przemyslane treningi, ze to owszem, nauka, ale nie chemia. i nie chodzi mi tu wcale o stare "cwicz ciezko i z sercem a bedzie ok", bo to tez gowno prawda. i rozumiem suplementy. ale suplementy sa dla zawodowcow, ktorzy trenuja tyle, ze ich cialo musi miec wspomaganie z zewnatrz, i ktorzy maja idealne diety.
trening 2x w tygoniu nie spelnia nawet zalecanego czasu cwiczen w tygodniu dla utrzmania zdrowia, a ty sie martwisz spadkiem wagi. wcale tak lawo sie nie chudnie, a do regeneracji miesni sluzy bialko.
mysle, ze trzeba by zalozyc przylepioy temat o suplementach.
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie, a carbo to niby do czego jest, jak nie do diety? Carbo to weglowodany nie suplement, ale odzywka - czesc diety.dieta. i jeszcze raz dieta
Napisano Ponad rok temu
ale suplementy sa dla zawodowcow, ktorzy trenuja tyle, ze ich cialo musi miec wspomaganie z zewnatrz, i ktorzy maja idealne diety
pozwole sobie nie zgodzic sie poniewaz ludzie maja rozne organizmy i Ci co maja trudnosci z nabraniem masy jednak musza korzystac z takich rzeczy.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
witaminy to witaminya powiedzialbys, ze witaminy to odzywka? :wink:
chciałem wam przypomniec że tzw.odżywki to tzw. suplementy dietetyczne które pomagają uzupełnic diete w odpowidnie składniki np.
Jezel ktoś jest zabiegany i niema czasu na normalny posiłek a niedlugo musi lecieć na trening to takie węglowodany mu pomogą, albo gdy ktoś w swoich posiłkach ma zamalo białka to kupuje sobie jakieś białko i tyle.
Jak sama nazwa wskazuje są to suplementy dietetyczne
Napisano Ponad rok temu
Imho Suplement - dodatek, uzupełnienie w sensie cos poza dieta. A odzywka np carbo jest czescia diety, dostarcza tego co normalnie jest w diecie, tylko np zamiast wiadra ryzu zjesz 100 gram czystych weglowodanow.
przeciez to to samo.
Napisano Ponad rok temu
pozdro i dzięki za wszystkie odpowiedzi :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No do obozu pracy chyba nie idziesz więc 10kg ci raczej nie grozi Odżywiaj sie rególarnie to będzie okiJak schudne z 2-3 kg to sie nic niestanie ,ale niechce żeby mi wyparowało z 10 kg .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
football amerykaski w poznainiu!
- Ponad rok temu
-
Zmienic styl?Doswiadczonych prosze o pomoc...
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie
- Ponad rok temu
-
pęknięta żyła
- Ponad rok temu
-
Run Warsaw 2006
- Ponad rok temu
-
czy stawy...??