Pomoc potrzebujacym
Napisano Ponad rok temu
Ja np mialem niedawno koles na poczatku jeden pozniej dolaczyl sie jego kumpel przyczepil sie do bogu ducha winnego kolesia rozmawiajacego ze znajomymi i jeden z nich probowal badz tez uderzyl z glowki tamtego w twarz pozniej jeszcze zainakoswal mu kopniaka w pupe ja siedzac nieopodal na lawce i bedac z dwoma kolezankami w koncu nie wytrzymalem bo nie nawidze takich ludzi wstalem podszedlem do tego najagresywniejszego polozylem mu reke na klacie powstrzymujac go i lekko odpychajac i mowiac zeby przestal noi przestal cos jeszcze pokrzyczal do tamtego ale sobie poszli ...
moze ktos z was musial stawwac w obronie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BywaTaaa... kiedyś wróciłem po kolegę, kolega uciekł, a ja dostałem w pierdol. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Taaa... kiedyś wróciłem po kolegę, kolega uciekł, a ja dostałem w pierdol. :roll:
w sumie to mialem tak samo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak na przyszlosc
ja jak wrocilem po kolege to obutowali nas obu ale bylo ich kilku
Napisano Ponad rok temu
Ten za którym wyszli ci kolesie miał leciutko poobijaną twarz, drugi kumpel (ten co srał po gaciach :twisted: ) Dostał z bara rąbnoł potylicą o glebe i dostał wstrząśnienia mózgu... A mnie nazywali potem przez dłuższy czas DJ Panda Miałem oczy jak panda (kolor) Jedno mi tak zapuchło że nic nie widziałem, drugie miałem zapuchnięte do połowy (ledwo na nie widziałem) miałem złamany nos (i to porządnie) i leciutko nadwyrężone żebra (nic jeszcze wtedy nie ćwiczyłem i nie umiałem gardy trzymać
To tyle jeśli chodzi o pomaganie innym
A i ostatnio przeprowadzam koleżanke przez jej osiedle bo boi się z domu wychodzić (śmierć dresą z tamtego osiedla :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sie wtracilem tez raz ale to byla calkiem inna sytuacja i osoby z mojego otoczenia
Napisano Ponad rok temu
Wianki w krk, ide z dziewczyna i kumplem, a tu jakis nawalony dres sie przyczepia zeby mu dac na browarka, potem wyskakiwac z komoreczki haha jeden pijany dres. No to nic idziemy dalej nie zwracamy uwagi, on idzie za nami. Stoimy na swiatlach on dalej cos pieprzy pod nosem, a tu na swiatlach dwoch studentow szlo, no i potem przeszlismy przez swiatla, idziemy w prawo dres za nami przeszlismy z 50 m jak ci dwaj studenci wrocili i zaczelismy w cztery osoby kontratak na jednego ale mocnego i pijanego dresa
no i dres hula hula jaki to on herkules i zaczela sie bitka, pobili troche dresa ja sie nie wlaczalem bo po co no i dres pokonany poszedl. A poznieej dowiedzialem sie od dziewczyny ze zadzwonila po policje jak zaczynalismy sie bic, no ale zanim policja przyjechala dawno juz nas niebylo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stoje sobie miedzy przedzialami drzwi otwarte bo goraco bylo.Przychodzi jeden typek staje kolo mnie,chlopaka nie duzej postury.Nagle wchodzi jakis typ widac ze z ryja zjebany przez nature :-) mial na sobie taki wiejski dres stadionowy :-)
Gosciu tez sobie ustal spokojnie nagle wlozyl reke do kieszeni(sytuacja troche grozna)
Podszedl do tego chlopaka i wyciagnal jakas palke czy nie wiem co to bylo i mowi:
-Wyskakuj z butow
Chlopak malo co sie nie polakal,normalnie nogi mu sie z waty zrobily i juz zdejmowal buty
Szkoda mi sie go zrobilo
Obszedlem goscia z tylu iz zrobilem mu ogoshi(z nienacka bez zadnego gadania).Czyli gosc sila rzeczy polecial ostro na leb.Odrazu wyrwalem mu rurke i uderzylem po zebrach.
To wystarczylo
Gosciu caly czas lezal na plecach a ja na nim,wrazie jakis komplikacji bomba w ryj i po problmie.Odrazu zadzwonilem na policje by pojawila sie stacji!!Zabrali fleta i wzieli tego chlopaka :-) Do mne nawet nic nie mowili :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Predyspozycje fizyczne
- Ponad rok temu
-
Pokonanie strachu !!!
- Ponad rok temu
-
Teleskop
- Ponad rok temu