najbardziej nie lubię techniki...
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie to jest to nopunde bituro chagi, jeszcze nie widzialem zeby ktos to stosowal na zawodach, nie daj boze w trakcie walki ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja najbardziej chyba nie lubie (twimyo) tora naeryo
nie podoba mi sie tez moje jop z lewej nogi :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo twimyo yop na klate :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie, napiszcie co wam najbardziej nie pasuje, ktora technika wydaje sie byc udziwnieniem albo malo praktyczna lub zbyt trudna do zastosowania ;-)
1. drugi ruch w choong moo (ten gdzie slonce oslepia )
2. kyocha sonkal makgi w choong moo - technika "nie-wiadomo-po-co". Ponoc pytania o tę technikę samego generałą denerwowały
Napisano Ponad rok temu
...
2. kyocha sonkal makgi w choong moo - technika "nie-wiadomo-po-co". Ponoc pytania o tę technikę samego generałą denerwowały
Raczej kwestia wykonania. Jako podbicie do góry czy ruch poziomy dwóch dłoni. W pierwszym przypadku można przejść do przechwytu ręki. W drugim konsekwencja ruchu w poziomie i tego że dłoniu muszą sie minąć jest uderzenie jedną dłonią w pięść a drugą w nadgarstek z przeciwległych kierunków.
P.S. Nikt nie odważył spytac się dlaczego Tangun kończy się uderzeniem lewą ręką .
Napisano Ponad rok temu
Raczej kwestia wykonania. Jako podbicie do góry czy ruch poziomy dwóch dłoni. W pierwszym przypadku można przejść do przechwytu ręki. W drugim konsekwencja ruchu w poziomie i tego że dłoniu muszą sie minąć jest uderzenie jedną dłonią w pięść a drugą w nadgarstek z przeciwległych kierunków.
mój trener mówi, że ruch ma bć z poziomie i że to przechywcenie dłoni,
i jednocześnie mówi, ze tego nie da się zrobić
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prosze o pomoc
- Ponad rok temu
-
Nowy Klub Taekwon - do
- Ponad rok temu
-
Nowy klub TAEKWON - DO
- Ponad rok temu
-
Revolution of Kicking
- Ponad rok temu
-
Kwang-gae - pierwszy ruch
- Ponad rok temu
-
obrotowki na ulicy..wasze zdanie?
- Ponad rok temu
-
Okres próbny. Help me!!!
- Ponad rok temu
-
Gra mmorpg- ogłoszenie(przeczytaj koniecznie)
- Ponad rok temu
-
Taekwondo Wrocław
- Ponad rok temu
-
Doskonalenie kopniec
- Ponad rok temu