najbardziej nie lubię techniki...
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie to jest to nopunde bituro chagi, jeszcze nie widzialem zeby ktos to stosowal na zawodach, nie daj boze w trakcie walki ;-)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

ja najbardziej chyba nie lubie (twimyo) tora naeryo

nie podoba mi sie tez moje jop z lewej nogi :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

albo twimyo yop na klate :twisted:
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
no wlasnie, napiszcie co wam najbardziej nie pasuje, ktora technika wydaje sie byc udziwnieniem albo malo praktyczna lub zbyt trudna do zastosowania ;-)
1. drugi ruch w choong moo (ten gdzie slonce oslepia

2. kyocha sonkal makgi w choong moo - technika "nie-wiadomo-po-co". Ponoc pytania o tę technikę samego generałą denerwowały

Napisano Ponad rok temu
...
2. kyocha sonkal makgi w choong moo - technika "nie-wiadomo-po-co". Ponoc pytania o tę technikę samego generałą denerwowały
Raczej kwestia wykonania. Jako podbicie do góry czy ruch poziomy dwóch dłoni. W pierwszym przypadku można przejść do przechwytu ręki. W drugim konsekwencja ruchu w poziomie i tego że dłoniu muszą sie minąć jest uderzenie jedną dłonią w pięść a drugą w nadgarstek z przeciwległych kierunków.
P.S. Nikt nie odważył spytac się dlaczego Tangun kończy się uderzeniem lewą ręką

Napisano Ponad rok temu
Raczej kwestia wykonania. Jako podbicie do góry czy ruch poziomy dwóch dłoni. W pierwszym przypadku można przejść do przechwytu ręki. W drugim konsekwencja ruchu w poziomie i tego że dłoniu muszą sie minąć jest uderzenie jedną dłonią w pięść a drugą w nadgarstek z przeciwległych kierunków.
mój trener mówi, że ruch ma bć z poziomie i że to przechywcenie dłoni,
i jednocześnie mówi, ze tego nie da się zrobić

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Prosze o pomoc
- Ponad rok temu
-
Nowy Klub Taekwon - do
- Ponad rok temu
-
Nowy klub TAEKWON - DO
- Ponad rok temu
-
Revolution of Kicking
- Ponad rok temu
-
Kwang-gae - pierwszy ruch
- Ponad rok temu
-
obrotowki na ulicy..wasze zdanie?
- Ponad rok temu
-
Okres próbny. Help me!!!
- Ponad rok temu
-
Gra mmorpg- ogłoszenie(przeczytaj koniecznie)
- Ponad rok temu
-
Taekwondo Wrocław
- Ponad rok temu
-
Doskonalenie kopniec
- Ponad rok temu