Mysle ze temat przyda sie nie tylko mi

Jako pierwszy napisze moje efekty i zademonstruje jak to ma wygladac.
TRENADROL

MASSDROL

SUS500

(brak skutkow ubocznych)
OXANAVAR(epistane)

Czekam na wasze wpisy

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pisac tez czy były jakies skutki uboczne i czy cos spadło po cyklu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENADROL + H DROL
MASA 8 KG
Niestety po cyklu nie zastosowalem prawidlowego odbloku, w dodatku po powrocie do Polski ciezko sie pochorowalem i po 3 miechach spadek 6 kg.
REVENGE
Masa 12 kg
Po cyklu bylo tylko pct, malo ze niespadlo to jeszcze na pct doszlo 1 kg i sila takze na +.
Polecam.
Cwicze ok 4 lat i jeszczze nigdy sie nie mierzylem.
Za tydzien koncze cykl na: REVENGE + H DROL + TRENADROL
Jak skoncze skocze na waga i zobaczymy jak to wyjdzie. Ale juz teraz moge powidziec ze jestem zachwycony.
Napisano Ponad rok temu
Nom, dla mnie rewelacja tylko ze wiesz revenge do stack 3 ph i bralem 3x max porcje czyli zamiast 2 lykalem 6 tabsów ale majatek wydalem na prozdrowotne. Puki co jestem zdrowy ale dbam o siebie (nie pale, nie pije absolutnie alkoholu od 3 lat niecalych, nie pije kawy herbaty, nie jem slodyczy, napojów energetycznych smazonych potraw). Przez caly czas spozywam tylko napoje owocowe, zdrowa zywnosc i mase owoców. Diete staram sie trzymac bez przerwy ale mam taka prace ze niestety jest to bardzo trudne, przyznam sie do tego ze niestety nie spozywam zadnego normalnego zarcia po treningu. Koncze prace o 6 wieczorem. Szybko wpadam do domu biore prysznic szykuije sobioe zarcie, biegiem na silke (3h) znow prysznic, leci gainer, kreatyna i przed snem biako. Próbowalem kilka razy wcisnac cos w sebie bo treningu ale konczy sie to tylko nieprzespana noca i wymiotowaniem. Co do masy miesniowej, nie mam fotek po tamtym cyklu ale w czwartek koncze obecny cykl to cos postaram sie wrzucic. Jedyne co dodam od siebie to jestem zadowolony, boje sie wejsc na wage bo wiem ze tym razem mi za wiele nie doszlo ale przy wadze 90 kg nie bede oczekiwal jakis kosmicznych efektów. Jednak powiem ze definicja napewno na +, sila tez, tłuszczu to ja nigdy nie mialem jedyne co mi przeszkadza to troche wody podkórnej w okolicach dolnych partii brzucha, ale na wakacaje wyprubuje Xenadrine albo cos w tym stylu i mysle ze powinno byc fajnie. Duza wage przykladam do trningu brzucha (nie bede mial takiego kzackiego jak Pirat) ale cos tam zaczyna byc widac, a przy takim skoku masy to i tak dobrze ze nie obroslem w tluszcz i nie zalalem sie woda. Spadków nie bylo tak jak powiedzialem ale nawet po cyklu biore Gainera i Bialko, oczywiscie Pct tribulus i kreatyna. Staram sie aby cykl byl przeprowadzny jak najbardziej poprawnie a na treningach daje z siebie max ( czasami mam zawroty glowy i krwotok z nosa ale juz sie do tego przyzwyczailem, podobnie mialem we wosjku jak wychodzilismy w poligonNo wiekszosc jedzie na trenadrolu widze.....Xander kozackie rezultaty 12 kg na REVEGEN (musze sprawdzic co to jest)ile z tego było masy miesniowej???zero spadkow??niezle!!!takie rezultaty jak np.powyzej 8 kg w 6 tygodni to luzik,4-5 kg to na suplach mozna zrobic
Napisano Ponad rok temu
Juz podaje sklad.Możesz mi powiedziec dokladniej co to za środek... REVENGE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A gdzie mozna to nabyc???
Napisano Ponad rok temu
A gdzie mozna to nabyc???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Cris
Pogrzebałem trochę w necie i znalazłem
w UK [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]