Czyli dobrze powiedziałem czy nie, bo nie chcę być w błędzieZgadza sie - Mirek to mańkut. Chyba dzis juz nie dziwi ze wsrod wyzej wymienionych znalazl sie tylko jeden karateka a o zawodnikach TKD czy kung fu ani widu ani slychu :twisted:
![:?:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/question.gif)
Napisano Ponad rok temu
Czyli dobrze powiedziałem czy nie, bo nie chcę być w błędzieZgadza sie - Mirek to mańkut. Chyba dzis juz nie dziwi ze wsrod wyzej wymienionych znalazl sie tylko jeden karateka a o zawodnikach TKD czy kung fu ani widu ani slychu :twisted:
Napisano Ponad rok temu
znakomicie :wink:Czyli dobrze powiedziałem czy nie, bo nie chcę być w błędzie
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Hej madralo przeciez to tylko slogan i nie wiele poza tymno to by juz pare tych cmentarzy zapelnil :roll:
Napisano Ponad rok temu
no ja wiem ze slogan,ale chodzilo mi o to ze ta lewa to jednak szpital,bo inaczej to by grabaz za kazdym razem musial stac pod ringiemHej madralo przeciez to tylko slogan i nie wiele poza tym
Napisano Ponad rok temu
Legendarne opinie można zweryfikować pytając np. Silve co stało się z jego żebrami podczas starcia z Crocopem w jednym z PRIDE, znokautowani highkickiem przeciwnicy Aerts'a też jeszcze nie odeszli z tego świata o też pewnie mogliby powiedzieć jak się świetnie czuli padając na ringu. Jak przestaną być czynnymi zawodnikami wtedy można tworzyć o nich legendarne opowiastki teraz jest szansa (być może nie dla nas) to zweryfikować.No ale ten temat dotyczy legend bo raczej nikt nie wie jaka faktycznie mialy sile kopniecia Aerts'a Cro cop'a czy Hoost'a.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz sporo racji. Jeśli o mnie chodzi to nie podchodzę do ludzi przeze mnie wymienionych jak do destruktorów co jednym kopnięciem moga rozwalać żelbetonowe mury. Wytrenowanie ich kopnięć to 85% efektów, a pozostałe 15% to uderzenie we najwłaściwsze w danym momencie miejsce i późniejsze efektowne ścięcie, tak moim zdaniem. Wymieniłem tych, którym na ringu zdarza się według mnie to najczęściej.Akurat wiekszosc tych, ktorych wymieniliscie ma jedna wspolna ceche ma nadzwyczajny timing. To on, a nie tylko sila decyduja o rezultacie zastosowanej techniki. Jak sadze timing to w zasadzie wrodzona cecha.
K_P
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu