Którą sekcję Muay Thai w Szczecinie wybrać??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Parcheta to z...sty zawodnik (nie wiem jaki trener). Na ostatnich MP w Muay Thai wyróżniono go jako najlepszego zawodnika mistrzostw.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To dwie rozne sekcje. Alex prowadzi treningi kolo ludowej w poniemieckim bunkrze na ulicy zdaje sie korzeniowskiego. Ciezko mi powiedziec czy to dobra sekcja. Bedac na trzech treningach nie widzialem tam zbyt wielu zawodnikow z najwyzszej polki. Ciezko mi tez powiedziec na ile Alex zna sie na ringowym muay thai bo o ile wiem to nikt go tego nie uczyl. On sam jest za to bardzo dobrym bokserem i rąk powinenes sie od niego nauczyc.A...i jeszcze jedno pytanko: a co z tym Alexym czy Alexem, gdzieś wyczytałem, że on niby też prowadzi treningi?? Czy jego sekcja to kunpoldam?? Jezeli tak to czy to też dobra sekcja?? Ponownie z gory thx za udzielenie odpowiedzi.
kolega wspomina o Kamilu Boberze troche sie spoufalajac :wink:u jakiego Kamilka znow??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aaa nie skminilem
kolega wspomina o Kamilu Boberze troche sie spoufalajac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja sam mam mala skolioze i zbyt duzy odstep miedzy kregami wiec za 20 lat po przeciwnej stronie kregoslupa jeden krag moze mi nachodzic na drugi i moge miec problemy z poruszaniem sie . Moze tak byc ale nie musi wiec mam to w dupie. Wiesz jak to jest - budzisz sie za 20 lat i nic cie nie boli i mowisz "kurwa trzeba bylo trenowac". Budzisz sie i nie mozesz normalnie wstac ale mowisz "warto bylo bo palacze maja raka a mnie tylko bola plecy ale mam pelno fajnych wspomnien". :wink:
Napisano Ponad rok temu
Powinienes rowniez wspomniec o zaciemnionych pokojach i i trenngach pod wodospadem.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Low - Kick
- Ponad rok temu
-
Atomowe uderzenie
- Ponad rok temu
-
Tematy podwieszone
- Ponad rok temu
-
Pacquiao vs. Morales III (18.11.06)
- Ponad rok temu
-
Boks Katowice, Chorzów, Mysłowice, Ruda śląska okolice
- Ponad rok temu
-
Woods vs. Johnson III (2.09.06)
- Ponad rok temu
-
Roy Jones Jr. vs. Prince Badi Ajamu (29.07.06)
- Ponad rok temu
-
Lyakovich vs. McBride (5.08.06)
- Ponad rok temu
-
Rahman vs. Maskaev II (12.08.06)
- Ponad rok temu
-
Technika + Filmy instruktażowe
- Ponad rok temu