plywanie bieganie silownia a SW
Napisano Ponad rok temu
Czy plywanie, bieganie i cwiczenie na silowni idzie w parze z cwiczeniem SW? Czy to pomaga czy przeszkadza przy treningach SW? Wiem ze cwiczenie na silowni obniza bardzo kondycje. U mnie wyszlo to ostatnio na biegach i basenie;/
Napisano Ponad rok temu
yyyy...że co proszę?Wiem ze cwiczenie na silowni obniza bardzo kondycje.
kondycję obniża co najwyżej duża masa mięśniowa, kiedy to przez długi czas ćwiczysz właśnie pod tym kontem. Jednak jeżeli nie jesteś nabitym bykiem i siada ci napęd to pomyśl, czy po prostu sie nie przetrenowałeś, skoro łączysz jednocześnie te 4 formy aktywności.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomyślcie, czy nie nadwyrężacie się robiąc to wszystko jednocześnie. Napisz po ile czasu zajmuje ci każda z tych czynności i jak intensywnie je uprawiasz.
temat raczej do działu "sport, trening..."
Napisano Ponad rok temu
od ćwiczeń na siłowni do masy mającej wpływ na kondycję daleka droga,
pomyślcie, czy nie nadwyrężacie się robiąc to wszystko jednocześnie. Napisz po ile czasu zajmuje ci każda z tych czynności i jak intensywnie je uprawiasz.
temat raczej do działu "sport, trening..."
Ja nie moge powiedziec o tym jak to na kazdego wplywa. Wiem jak bylo u mnie i u moich kumpli. Cwiczylismy na silce i zadnych wiecej sportow. Zadnego ruchu. Pozniej poszlismy grac w pilke halowa i byl w polowie jezyk jak krawat. Na basenie to 25 metrow i reanimacja :-)
Co do tych czynnosci to nie wszystko na jeden dzien. Jest plan na silownie (poniedzialek sroda piatek) a wtorek i czwartek plywanie lub bieganie. Teraz calkiem zaprzestalem cwiczen na silowni i zastapilem plywaniem od pn do pt (ale to dlatego ze mam niedlugo egzamin z plywania. Po egzaminie powroce do wczesniejszego).
Nie myslalem ze temat sie w ta strone rozwinie. Chodzilo mi raczej o odpowiedz jak sie to wszystko ma do sztuk walki. No nie trenowalem jeszcze zadnej to nie wiem, a chcialem JJ od pazdziernika.
Napisano Ponad rok temu
uważam, że w odpowiednich dawkach to wszystko bardzo dobrze się zgra, a pływanie to zajebisty relax i roźluźnienie po siłce i sw.
Napisano Ponad rok temu
Łączenie pływania, siłowni i SW to tylko dla osób o dużej wydolności fizycznej, bo normalnie to się w chuj przećwiczysz. Ofcoz jeśli na każdej płaszyźnie chcesz ćwiczyć,a nie się pluskać np.
Proponuje nie robić w jeden dzień dwóch czy trzech z tych rzeczy naraz. Rozłożyć plan tak,żeby dawać organizmowi wypocząć np. wplatać miedzy dnie siłowni basen itp itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest odpowiedz. silownia nie tyle obniza kondycje co jej nie wyrabia. gdybys jednak w tym czasie uprawail jakies biegi to silownia nie dawalaby takich rezultatow.Cwiczylismy na silce i zadnych wiecej sportow. Zadnego ruchu.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sklep internetowy Adidas
- Ponad rok temu
-
Treningi, sekcje.......
- Ponad rok temu
-
MA w Rudzie Śląskiej